من دفترچه جدید سوابقو نگاه کردم دیدم پیام نورهای مرکز استانو حذف کردن،
یا کلا کد رشته های دانشگاه زنجانو حذف کردن،
الان یعنی چی یعنی این دانشگاها هیچچچچ پذیرشی ندارن ؟؟
منتظر معجزهی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂↕️ ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷
منتظر معجزهی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂↕️ ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.