2777
2789
عنوان

چرا انقد دغدغت شوهره😐من چرا نمیخام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 98 پست
بیرون رفتن و گردشه ک با رل هم میشه تجربه کرد🙄😂

نه فقط این نیس. بعدا میفهمی

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
شوهر کردن وقتی خوبه به بلوغ فکری و احساسی برسی یکی 20 سالگی میرسه یکی 30 سالگی  اگرم طرف مقابل ...

دقیقا.

نوه خاله من از 17 سالگی یه خانوم تمام بود و زودم ازدواج کرد. خواهرم 32 سالگی ازدواج کرد. بعد از 12 سال بازم بچه هست... منظورم در رابطه با زندگی مشترک هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند جا باید امتحان بشه تو موقعیتهای مختلف و در زمانهای مختلف زیر نظر باشه  نری کارآگاه بشی ولی ...

کاششش بیشتر توضیح بدی 

خودش اصرار داره بیا یه مدت باههم آشنا بشیم تا بتونی بهم اعتماد کنی اما من حتی نمیتونمم باهاش آشنا بشم یعنی اصلا ازش فرار میکنم دست خودمم نیست.

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟
به بههههه اتفاقا خیلی خوبه من ک اینجوری بیشتر دوس دارم تا سنتی. ولی خب اشناییشم باید پیش بیاد. چجوری ...

محل کارم اشناشدیم 

ولی مااول دوست معمولی بودیم همههه چیزهمومیدونیم گذشتمونودوس پسردوس دخترای سابق و...

اصلا اینکه بری خونه خووت حتی اگه حوصله نداشته باشی جورابت وسط خونه باشه کسی نیست بگه زودبررش دار برا ...

مجرد هستید؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

والا من تا حالا به همچين چيزي فكر نكردم، مامانم ميگه من 19 سالگي ازدواج كردم اذيت شدم نميزارم تو هم مثل من باشي، ميگه زير 26 اصلااااا. بابام هم همينو ميگه

حتي يكي از دوستاش هم خاستگاري كرد، بدون اينكه به من بگه گفت نهه، بعدشم اومد خونه يكم خنديديم و مسخره بازي كرديم

هميشه ميگه اول درستون بعد ازدواج، ميگه بايد مستقل بشيد

خب چه ربطی داره؟خدای من شاهده نیازی نیس اینجا به کسایی که منو نمیشناسن خودمو ثابت کنم ولی تا لحظه ی آخر ازدواجم دقیقا مث پرنسس باهام برخورد شد و میشه خودمم مستقل و شاغلم تحصیلاتمم تا ته تهش ادامه دادم ولی ربط حرفاتو نمیفهمم مگه کسی واسه اینکه شوهر خرجشو بده ازدواج میکنه؟!یا مگه هیچ پدر و مادری قسط نمیده؟!فک میکنم سنت کمه بعضیام شرایط بدی دارن و مجبورن مسخره نداره به هرصورت ممکنه دلشون بشکنه با این حرفا و ایموجیا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
ای بابا ،گذشت اون زمان که دخترا شوهر میکردن که یکی خرجشون کنه ،الان دیگه شوهرا هم خرج نمیکنن ،اصن یه ...

غلد کرده😂😂از حلقومش درمیارم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|