2777
2789
عنوان

چرا انقد دغدغت شوهره😐من چرا نمیخام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کسی ک ازدواج دوس نداره و میدونه ک از پس مسئولیتاش برنمیاد اره درسته

اگه همه اینطوری فک کنم دنیا میشه کثیف بازی به نظرم 

برامثال میگم رابطه جنسیو باید با شریک زندگیت شوهرت تجربه کنی نه ی اقا ک فقط فکرش همونه و نامحرمه یا دوس پسر 

اگه همه ایکارو بکنن که واقعا دیگ خر تو خری میشه برا خودش و البته که شده

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اره مخصوصاوقتی حالش خوب نیس مسخره بازی وخنده آوردن رولباشولوس شدن لوس حرف زدن جوابه  من۲۶اقای ...

😂👌دقیقا

خوشبخت بشین🌱😘

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگه همه اینطوری فک کنم دنیا میشه کثیف بازی به نظرم  برامثال میگم رابطه جنسیو باید با سریک زندگ ...

شاید یکی معتقد نیس و یکی هس اینا ب خود فرد بستگی داره 

شاید یکی معتقد نیس و یکی هس اینا ب خود فرد بستگی داره 

اونکه بله 

قربونت عزیزدلم همینطور شما انشالله یه همسرخوووب وهمه چی تموم وقدبلندددزودی نسیبت شه🤲🏻💚

خدانکنه مهربون😍🌱

مچکرم عزیزم😂🌱فقط اون قسمت قد بلندو هی از خدا میخوای ب همه بدع 

اره مخصوصاوقتی حالش خوب نیس مسخره بازی وخنده آوردن رولباشولوس شدن لوس حرف زدن جوابه  من۲۶اقای ...

بعضیا وقتی حالشون خوب نیس خوششون نمیاد😑😂من رلم وقتی ک خستس یا بی حوصله میگه حرف نزن بزار اروم شم..بعدش دیگه موتورم روشن میشه میگیم میخندیم😂