2777
2789
عنوان

چرا انقد دغدغت شوهره😐من چرا نمیخام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 98 پست

اوووووووووو حالا ندیدی همون 20 ساله دیروز چه کودک همسری رو میکوبید و به یکی که 18سالگی ازدواج کرده بود میگفت اسکل . فکر میکرد دو سال بزرگتر بودن خیلی توفیق داره 😆😆😆😆

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مجردی چشه؟حال هم صحبت خاستی رل بزن بدون دردسر اخرشم میای خونه مامانت غذا میزاره جلوت😂

شاید تو اینجوری باشی عزیزم کسی که راحته تو زمان مجردیش میگه ازدواج چی داره مجردیتو حال کن کسی هم که راحت نیست تو مجردیش دوست داره ازدواج کنه همدم پیدا کنه مگه ازدواج فقط قسط و عذابه؟؟

بنده دوس معمولی بودیم تبدیل شد به دوس پسر بعدش تبدیل شده شوهر🤭

به بههههه اتفاقا خیلی خوبه من ک اینجوری بیشتر دوس دارم تا سنتی. ولی خب اشناییشم باید پیش بیاد. چجوری اشنا شدی

از کجا بفهمیممم که احساسات یکی بهمون واقعیهه؟ (همکلاسی باشه طرف)

چند جا باید امتحان بشه تو موقعیتهای مختلف و در زمانهای مختلف زیر نظر باشه 

نری کارآگاه بشی ولی زیر نظر بگیرش زمان می‌بره 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

ای بابا ،گذشت اون زمان که دخترا شوهر میکردن که یکی خرجشون کنه ،الان دیگه شوهرا هم خرج نمیکنن ،اصن یه وضعیه🤒🤕😐

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱
خونه خودت یه مزه دیگه داره شوهر هم بعضی وقتا مزه خوب داره بعضی وقتا زهرماره😂

اصلا اینکه بری خونه خووت حتی اگه حوصله نداشته باشی جورابت وسط خونه باشه کسی نیست بگه زودبررش دار برا مثال میگم

خونه خودت راحتی اگه ظرفی هست اگه لباسی هست مال خودته راحتی

یا کسی میاد خونت خودتی بدون مزاحم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|