2777
2789
عنوان

گذشته

154 بازدید | 13 پست

من‌ برای‌ درك و فهمیدن بیشتر خودم و رها کردن گذشته‌، به‌ گذشته‌ی‌ خودم نگاه می‌کنم‌

با همین یه جمله وعمل کردن بهش زندگیت بساز

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

خا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@نینیجان  

@اردی_بهشت۷۲  

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خا

گذسته من از ترسها و رنجشها تشکیل شده من امروز با پرداختن بهش به ارامش میرسم

ولی اگ غرقش شی تا ابد فقط با همونا زندگی میکنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ولی اگ غرقش شی تا ابد فقط با همونا زندگی میکنی

مرز بین خرف من و شما مرز ارامشو تمایل به خوب شدنه یکی میخوام توی رنجش ها غرق بشه که حال بدی بکشه یکی هم میگه من میرم تو‌گذشته ببینم چی باعث رنجشمدشده اونو برطرف کنم

مرز بین خرف من و شما مرز ارامشو تمایل به خوب شدنه یکی میخوام توی رنجش ها غرق بشه که حال بدی بکشه یکی ...

هر دو ورود درد داره اما اخر حرف من قشنگه ... مثل کسی از سونا در میاد میگه اخیش

برا زمان سخت حال چه پیشنهادی داری

بیشتر توضیح بده

مرز بین خرف من و شما مرز ارامشو تمایل به خوب شدنه یکی میخوام توی رنجش ها غرق بشه که حال بدی بکشه یکی ...

این منطقیه ک ضعفارو‌ ازش کشید بیرون 

گذشته چیزی نیست ک پاک ش

اما میش بی تفاوت بود 

افراط تو هر چیزی خوب نیست 

گذشته ی من پر از حسرت و درده و من دائما در گذشته زندگی میکنم و هر روز افسرده تر از قبل میشم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
گذشته ی من پر از حسرت و درده و من دائما در گذشته زندگی میکنم و هر روز افسرده تر از قبل میشم

ریشه افسردگی شما هم در ترس ها رنجش ها و روابط جن سی هست سه غاملی که اخرش میشه درد مثلا من پرخورم با این یچسه عامل خوردنم فعال میشه

ریشه افسردگی شما هم در ترس ها رنجش ها و روابط جن سی هست سه غاملی که اخرش میشه درد مثلا من پرخورم با ...

خب چجوری میشه از گذشته درس گرفت ولی با فکر بهش افسرده نشد

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
خب چجوری میشه از گذشته درس گرفت ولی با فکر بهش افسرده نشد

با نوشتن ترسها رنجش ها 

ترسها رو باید سپرد بخدا و خودمحوری نکرد وقتی سپردی دنبال نتیجه دلخواه خودت نباشی و نتیجه خدا مهمه

در رنجش هم مینویسی ضربه هایی که خوردی سهمت رو مشخص میکنی اگر مقصر بودی برای جبران خسارت اماده میشی اگر مقصر طرفت بود بعنوان یه بیمار میبخشیش و براش دعا میکنی که خوب بشه 

خیلی کار سختیه اما اخرش ارامش داره