2777
2789
عنوان

مامان بابای لوس و ننر

191 بازدید | 20 پست

وقتی همه تو سن ۲۰ تا ۲۵ سالگی یا فکر کار و پیشرفت و تحصیلن یا فکر عشق و حال و تفریحن .

من باید از این مامان بابام که ۵۰ و خورده ای سن دارن و خودشونو میزنن به مریضی تا توجه و ترحم بخرن از الان تا هشتاد سالگیه اونا و پنجاه سالگیه خودم مراقبت کنم و واسه اینکه خودم دو تا بچه ی پنج ساله دارم( مامان بابامو میگم) خودمم نمیخوام بچه دار بشم .

بعد از پنجاه سالگی هم تنها و پیر و بی کس بشم .

شیطونه میگه تنهاشون بذارم واسه خودشون مستقل بار بیان فرار کنم برم اصلا یه کشور دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه همدیگرو ندارن از همدیگه مراقبت کنند پس ازدواج کردن برای چی ؟

میدونی وقتی یکیشون واقعی مریض میشه و من از یکیشون مراقبت میکنم 

اون یکی الکی خودشو میزنه به مریضی تا توجه بخره .

میدونی وقتی یکیشون واقعی مریض میشه و من از یکیشون مراقبت میکنم اون یکی الکی خودشو میزنه به مریضی تا ...

می‌دونم چی میگی هر چی سن می‌ره بالاتر انگار اخلاق و رفتار بچگونه تر میشه 

سیسی جون 🧚‍♀

ادم پنجاه ساله مراقبت نمیخواد جوونه و سرحالسعی کن وابسته شون نکنی عادتشون نده وگرنه تا ابد گیری

دقیقااا .

دیگه فهمیدم فیلمشونه .

محل نمیدم ولی بدتر میکنن 

همیشه هم طلبکارن .

دارن ازت سواستفاده میکننهمین الان برو دنبال زندگیت که بعدا بششدددت پشیمون میشی

دقیقا متوجه شدم 

مامانم خودش نتونست مادربزرگمو اونم تو سن هشتاد سالگیه مادربزرگم با وجود پرستار دو ماه نگه داره و همه کاراشو مینداخت گردنه من .

بعد الان طلبکارانه میگه اونجوری که من مادرمو نگه میداشتم هیچ بچه ای نمیتونه به خوبی من باشه . تو هیچوقت نمیتونی مثل من باشی واسه مادر پدرت 

خودشو با مادر هشتاد ساله ی خدابیامرزش  مقایسه میکنه و از الان خودشو زده به مریضی

می‌دونم چی میگی هر چی سن می‌ره بالاتر انگار اخلاق و رفتار بچگونه تر میشه

والا نسبت به بقیه میبینم اینا بدترن .

الان مثلا زنعموهام و عمه هامو میبینم تو هفتاد سالگی هنوز کار کشاورزی میکنن یا کارای خونه و اشپذی میکنن باشگاه میرن .

ولی مامان بابای من از یه هشتاد ساله بدترن

دقیقا متوجه شدم مامانم خودش نتونست مادربزرگمو اونم تو سن هشتاد سالگیه مادربزرگم با وجود پرستار دو ما ...

یه نوع گس لایت کردن همین دادن عذاب وجدان به فرزنده که ازش بیگاری بکشن و‌اسیرش کنن

ادمای سیاست مدار و تجربه دار دیگران و برای منافع شخصی خودشون گس لایت میکن تا بتونن ازشون سواستفاده کنن

فقط از تو سواستفاده روحی و روانی میکنن یا با خواهر برادراتم همینطورن ؟چرا خودشونو انداختن رو دوش تو

خواهر که ندارم 

یه برادر دارم ۳۳ سالشه و متاهله .

اونم بازی روانی میدن ، هر بار قهر میکنن مامانم میره خونه داداشم میگه میخوام از باباتون طلاق بگیرم با شما زندگی کنم ، زندگی اونا رو هم تلخ میکنه .

دست به سیاسفید نمیزنه همیشه میگه من مریضم بعد ۶ صبح پا میشه ظرف ها رو جا به جا میکنه تا ۸ صبح .

بعد که ما بیدار میشیم دوباره میره میخوابه تا دوازده .

میگه من بدنم درد میکنه مریضم 

اسکل کرده همه رو

خواهر که ندارم یه برادر دارم ۳۳ سالشه و متاهله .اونم بازی روانی میدن ، هر بار قهر میکنن مامانم میره ...

سادیسم داره 

منفعت بعضیا تو ازار دادن دیگران 

محبت بلدن اما محبت نمیکنن چون نمیخوان بکسی سودی برسونن 

برعکس بقیه رو ازار میدن که بقیه نتونن زندگی کنن 

یجورایی زندگی بقیرو مختل میکنن متاسفانه 

یه نوع گس لایت کردن همین دادن عذاب وجدان به فرزنده که ازش بیگاری بکشن و‌اسیرش کننادمای سیاست مدار و ...

خیلی خودشیفته ست مامانم 

واقعا ازش متنفرم .

خیلی مذهبیه و دلسوز ولی فقط واسه مردم .

اخلاقش عین ایران میمونه 😂 حاضره بچه های خودش رو قربانی کنه واسه مردم دیگه و فلسطین .

همش هم سرمون منت میذاره .

بعد بهم میگه تو مشکل روانی داری باید ببرمت پیش روان شناس تو کمالگرایی .

خب تو منو کمالگرا کردی چون خودت روانی بودی ولی نمیپذیره . زنداداشم داداشم ، خودم ، بابام همه مون رو نیازمند به روانشناس میدونه فقط خودشو سالم میدونه