2777
2789
عنوان

چند ماهی میشد از سایت دور بودم

87 بازدید | 10 پست

کم میام شاید ماهی یه بار یه سر بکشم 

متوجه شدم خیلی از کاربرای معروف و اونایی که زیاد تو تاپیکا بودن و تاپیک میزدن رفتن ب هر دلیلی نیستن 

و در این بین بر خوردم ب تاپیکی که تو پر بازدیداست و این که گفته پسرای سایت بیان ...

رفتم تو تاپیک همچنان شاهد حضور پرنگ اقایون مثلا در ظاهر باشخصیت بودم که همه شون هم قطع دسترسی شده بودن

و ب این نتیجه رسیدم این سایت ب هر جایی که برسه و تو هر سطحی هم که باشه باز یسری اقایون ببخشید از این کلمه استفاده میکنم خاله زنک همیشه پای ثابت این سایتن و ب هیچ نحوی ول نمی کنن برن 

جدا دلیلش چیه ؟؟؟؟

..

باید موضوع میزدی آقایون سایت بیایید، خفتشون کنیم😂😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که میاد این سایت همون خاله زنکه 

من اصلا حوصله آقایون سایت رو ندارم 

همه جا هم هستن ولی پست نمیذارن بعضی وقتا 

مردی که میاد اینجا قابل تحمل نیست 😁

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

باید موضوع میزدی آقایون سایت بیایید، خفتشون کنیم😂😂😂😂

این موجوداتی که اینجا عضون از در بیرونشون کنی از پنجره میان توو 

فک کن معروفای سایت ول کردن رفتن ولی اینا بازم هستن

..

چون اونا بابا سایت ندارن دیگه اونا هم انسانن و ممکنه سوالاتی مثل ما داشته باشن اینجا هم ک عمومیه سخت نگیرید عزیزم آزاری ب ما نمیرسونن 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
مردی که میاد این سایت همون خاله زنکه  من اصلا حوصله آقایون سایت رو ندارم  همه جا هم ه ...

واقعا برا منی که خانومم اونقدرا جذاب نیست این بحث بعد تعجب میکنم برا یه مرد چیه اینجا جذابه وقتی این همه فضای دیگه برای چت کردن هست 

..

چون اونا بابا سایت ندارن دیگه اونا هم انسانن و ممکنه سوالاتی مثل ما داشته باشن اینجا هم ک عمومیه سخت ...

چرا دارن ددی سایت فک کنم

ن من چیکاره باشم سخت بگیرم ولی برام سوال شده بود 

..

چرا دارن ددی سایت فک کنم ن من چیکاره باشم سخت بگیرم ولی برام سوال شده بود 

واقعا ددی سایت هست؟😳😆

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
واقعا برا منی که خانومم اونقدرا جذاب نیست این بحث بعد تعجب میکنم برا یه مرد چیه اینجا جذابه وقتی این ...

حداقل برن ددی سایت  

نمیدونم چرا اینجان 

کارو زندگی ندارن اینا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙