2777
2789

دیر رفتم دفتر اسمم و نوشتم ، نهایت باید تا ۶۰ نفر  اسم می‌نوشت منشی من و نوشت ۶۳ 

یعنی جزو اضافه ها 

حالا منشی گفت فردا ساعت ۷:۳۰ محل آزمون باش ، به نظرتون دیر تر نرم؟ 

تا از این همه آدم آزمون بگیره بعد به من برسه آخه طول میکشه

نهههه ، منم دیر رفتم اخرین نفر پروندمو دادم ولی نفر چهارم شدم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عشقم زود برو چون برگه ها قاطی پاتیه ب نوبت فک نکنم بخونه من اونموقع ک میرفتم همه قاطی بود درهم میخوند اسمارپ

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

آره کلا همیشه معطلی داره. به خصوص تویی که جز آخرا هم نوشته. بعد ببین اصن اینجوری نیست که اسمتو بخونه اگه نباشی دیگه ازت نگیره. هر وقت بزی اگه اسمتم خونده باشه میری میگی ببخشید دیر کردم و فلان ازت میگیره. 

واسه ما که اینجوری بود

ع پس چرا شماره میذاشت کنار اسم ها منشی

نمیدونم بخداا ولی برا من اینطوری بود ک برگه ها ک دست افسر بود قاطی پاتی بود 

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

نمی‌دونمم🥲😂

موفق باشی عزیزدلم