بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من مربی ایروبیک وبدنسازی هستم یه گروه دارم توسروش اگه خواستی بیاتوگروه بهت کمک میکنم
آیدی گروهتو میدی
سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸ بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸
سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸ بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸