دو سال اقدامم تمام آزمایش همه چی مربوط دادم در ۳ ماه گذشته منظم بودم یعنی ۲۵ و ۲۶ و ۲۸ روزه در س ماه اخیر پر شدم دوره هام بین ۲۵ الی ۳۲ روزه ماه پیش ۲۸ روزه شدم الان ۴۰ پری ام صبح تست زدم منفی بود اولین بار انقدر زیاد شد فردا میرم آز دلم شکسته دوستم گفت آزمایش بدی هم منفیه چون بی بی منفیع ناراحت شدم چی میشه فردا باردار باشم تگرر ادرار هم دارم حساسیت سینه
بازم بستگی به تاریخ لقاح داره من از پریودم دو هفتع گذشتع بتام هنوز پایینه باز شنبه سه هفته میشه تک ...
من از موعدم گذشته بود یه هفته بعد از تاخیر در پریود یه بار تیتر یه بار بتا چند بارم بی بی زدم منفی بود ولی گریوذ نشدم میگم یعنی خیالم راحت باشه که باردار نیستم
منم دوماه اقدامم این ماه دوروز عقب افتاد فکر کردم باردارم امروز پریود شدم!کی باید رفت سونوگرافی وچکا ...
تت اقدام دو روز ۴ روز عقب جلو ی چیز خیلی طبیعیه شاید ی هفتع اصلا فقط تو اقدام شاخ در نمیاری گلم چکاب روز ۳ پری برو برای تنبلی روز ۱۲ الی ۱۴ برو برای فولی ضخامت اندومتر بعدش عکس رنگی هم روز ۹ پری باید بری قبلش باید عفونت نداشته باشی شوهرت هم بفرس آزمایشش اسپرم بعد آزمایش هورمون هم بده از من ب تو کدو سال اقدامم نصیحت