2777
2789

خانوما بگید یکم دلم آروم بشه از اول اینجور بودن یا بعد ازدواجتون ؟

چقد فرق میذارن بینتون؟ میرید خونه شون محل میذارن بهتون؟

لطفا کسایی که میخان بگن وای مگه میشه و فلان نیان واقعا حوصله ندارم 

من بابام خیلی دوسم داره مطمئنم. 

اما مامانم وقتی تنهاییم خوبه اما وقتی خواهرام هستن اصلا تحویلم نمیگیره و همشم بهم میگه کار کن. 

به نظر خودم خیلی دوستم نداره چون دلش هم میخواست زود شوهرم بده، خیلیم ازم توقع داره و دائم در حال گلایه کردنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه خودم اینجور نیست ولی متاسفانه شوهرم رو دوست ندارن فقط پولش رو میخوان خیلی واسش ناراحتم مثلا شوهرم تازه ماشینش رو عوض کرده مادرش نشست توی ماشین فقط گفت ماشینت هم مبارک به خدا اومدیم خونه فقط گریه نکرد

من بابام خیلی دوسم داره مطمئنم.  اما مامانم وقتی تنهاییم خوبه اما وقتی خواهرام هستن اصلا تحویل ...

اوووف 

من راه دورم الان یک سال و نیمه نرفتم اونهم نمیان سر بزنن خسته شوم از تنهایی

بعد از ازدواج این طوری شد  و چو فرق میزارن که صدای اطرافیان در اومده  جالبه شوهرم هم این ...

دقیقا ماهم هر دو این مشکل رو داریم 

آخه چرا؟ 

آدم دلش میگیره فقط دوس داره ی خانواده دورش باشن اوناهم اینجور 

من از اول کلا محل نمیذاشتن کلا پسر دوست بودن 

من واسه خودم اینجور نیست ولی متاسفانه شوهرم رو دوست ندارن فقط پولش رو میخوان خیلی واسش ناراحتم مثلا ...

ماهم هر دو 

گاهی وقتا میخام دق کنم برا بچه ام 

حتی نزدیک یک سال و نیم نمیگن بیا چند روز بمون 

همسایه ها همش میگن چ خوب ک دلت تنگ خانوادت نمیشه نمیدونن ک اصلا بهم نمیگن بیا

دقیقا ماهم هر دو این مشکل رو داریم  آخه چرا؟  آدم دلش میگیره فقط دوس داره ی خانواده دورش ...

حالا من بعد از ازدواجم این طور شدن بابام اعتقاد داره دختر که شوهر کرد باید بره سمت خانواده شوهر و همه چیش با اونا باشه 

خانواده شوهرم که هیچی 

شوهرم خودش میگه من سرراهی 

جالبه بعد وقتی کار دارن زنگ میزنن شوهرم اما وقتی ما کار داریم اصلا معلوم نیست کجان 

حالا من بعد از ازدواجم این طور شدن بابام اعتقاد داره دختر که شوهر کرد باید بره سمت خانواده شوهر و هم ...

ما از اول انگار برده بودیم فقط پسرا خوب محبوب بودن با اینکه کاره ای هم نشدن و غیر دردسر  چیزی نداشتن همیشه اونا عزیز بودن 

دلم داره میترکه واسه بچه ام تنهایی خیلی فشار میاره 

ماهم هر دو  گاهی وقتا میخام دق کنم برا بچه ام  حتی نزدیک یک سال و نیم نمیگن بیا چند ر ...

یه چیزی میگم امیدوارم ناراحت نشی، بچسب به شوهرت و بچت سخته ولی اونا رو بیخیال شو شوهرت هم وقتی خانوادش دوسش ندارن اگه از تو محبت ببینه فقط به شما فکر میکنه

یه چیزی میگم امیدوارم ناراحت نشی، بچسب به شوهرت و بچت سخته ولی اونا رو بیخیال شو شوهرت هم وقتی خانوا ...

اره همینکار میکنیم هر دومون ولی قبول کن گاهی آدم خیلی کم میاره دوتامون تو این شهر غریبیم  کسی رو نداریم