2777
2789
عنوان

چرا یوگا می کنید؟ 🤔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 21110 بازدید | 69 پست
روزی چقدر من قبلا 15 دقیقه یبار تازگیارفتم سراغش اصلا حال 5 دقیقشم نداشتم 😑

من نزدیک نیم ساعت هفته ای دوبار نرسم همون هفته ای یه بار 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه انجام میدادی ؟ من بچم یکسالشه نمیتونم باشگاه اینا برم 

آره عزیزم تو خونه با نرم افزار و هدفون چه عشقی بود بخدا برا همین دوس دارم دوباره برگردم ولی نمیدونم چمه چاق شدم؟! یا افسردم؟! 

من نزدیک نیم ساعت هفته ای دوبار نرسم همون هفته ای یه بار 

خیلی خوبه همین که هفته ای یبارم واقعا انجام میدی باریکلا، من شروع کنم برنامم هر روزه ولی تا یه هفته 😂

از هفته بعد استخاره می گیرم انجام بدم ندم 😅

آره عزیزم تو خونه با نرم افزار و هدفون چه عشقی بود بخدا برا همین دوس دارم دوباره برگردم ولی نمیدونم ...

من افسردگی دارم یکم در ب در دنبال اینم حالم با ورزش اینا خوب بشه

مرسی از راهنماییت عزیزم

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
کسی اینجا مدیتیشن بلده به من یادبده

من اونم انجام میدادم، یه پیج خوب سراغ دارم. ولی سخت می تونم تمرکز کنم منکه

ببین اپلیکیشن آرامیا هم هست بعد داخل گوگل سرچ کن پیج مدیتیشن پادکست، من پادکست ماه کاملشو عاشقش بودم، خیلی خوب بود 

خیلی خوبه همین که هفته ای یبارم واقعا انجام میدی باریکلا، من شروع کنم برنامم هر روزه ولی تا یه هفته ...

شما هم همون هفته ای یه بار انجام بده بعد زیادش کن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
من افسردگی دارم یکم در ب در دنبال اینم حالم با ورزش اینا خوب بشه مرسی از راهنماییت عزیزم

ایشاالله که عزیزم خوب بشی نفسم ❤️❤️، اتفاقا اینم تو فوایدش هست، امیدوارم بتونی شروع کنی و استمرار داشته باشی چون با استمرار هست که تأثیر میزاره با یکی دوبار هیچی 

شما هم همون هفته ای یه بار انجام بده بعد زیادش کن. 

میگم بهتر نیست هر روز باشه ولی مثلا همون 5 دقیقه در حد 2 یا سه حرکت که باهاش راحت ترم؟ 

چون میدونی روزا که مثل هم نیست من برنامه های هفتگیم هیچوقت عملی نمیشه 

عالیه یوگا زایمان کنم دوباره شروع میکنم 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

چه اپلیکیشنی داشتی

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   
خیلی خوبه همین که هفته ای یبارم واقعا انجام میدی باریکلا، من شروع کنم برنامم هر روزه ولی تا یه هفته ...

از فوایدش بگو برام جز خوشحالی و انرژی داشتن .اگه ترغیب شدم منم خیلی دوست دارم انجام بدم 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
عالیه یوگا زایمان کنم دوباره شروع میکنم 

ای جانم، ایشاالله به سلامتی و خوشی به دنیا بیاد نی نی تون شما هم شروع کنین😍❤️

البته من تو یوتیوب یه ویدئو دیدم خانومه حامله بودبا حمایت شوهرش یوگا انجام می‌داد، کره ای هم بود،نمی دونم میشه یا نه ولی سخته 

منم یکسال و نیم هر روز یوگا میکردم الان هشت ماه تو رودرواسی با مربیم فقط ی روز تو هفته کلاس میرم خجالت میکشم راستشو بگم تمرین نمیکنم، منم دلم میخواد دوباره روتین بشه برام خیلی خوب بود هم جسمی هم روانی تاثیرش رو میدیدم  

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،