2777
2789
عنوان

چرا یوگا می کنید؟ 🤔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 21110 بازدید | 69 پست
الان عزیزم به تاپیک میزنم حتما بخون الان می خوام بزنم و ببین

اونجا ک گفتین شیطان میخاد از خدا دور بشیم براش کافیه من خیلی ساله خدا گذاشتم کنار چون تاحالا جایی ندیدمش هرجام صداش کردم رید روم وانکه یوگا من تازه الان دوجلسه رفتم نه مدیتیشن کردیم نه دستمون به حالت مدیتیشن رو زانو گذاشتبم نه تمرکز کردیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا ک گفتین شیطان میخاد از خدا دور بشیم براش کافیه من خیلی ساله خدا گذاشتم کنار چون تاحالا جایی ند ...

عزیزم من میفهمم اذیت شدی سختی کشیدی منم مثل تو خیلیی اذیت شدم فکر نکن این فردی که داره برات حرف میزنه بنده خاص خدا تو پر قو بزرگ شده من خیلیی چیزا باختم تو زندگی از دستت دادم و سخت ترین روزا کشیدم هنوزم گاهی اوقات زندگی خیلیی سخت میشه برام اینکه خدا خودش تو قرآن گفته وقتی به من ایمان میارید اینقدر آسون نیست که بگی من ایمان آوردم تموم ن عزیزم خدا گفتن وقتی بگی ایمان آوردی تازه شروع میکنم سختی فرستادن اذیت شدن تا ببینم چقدر واقعا خالصی برای من برو زندگی حضرت ابراهیم بخون چقدر اذیت شده و چقدر هم با ایمان بوده

اونجا ک گفتین شیطان میخاد از خدا دور بشیم براش کافیه من خیلی ساله خدا گذاشتم کنار چون تاحالا جایی ند ...

تا حالا شده یه مدت کوتاه مثلا سه ماه نماز بخونی عصبی نشی هر روز صدقه بدی همه رو ببخشی غیبت نکنی دروغ نگی تفسیر قرآن بخونی انفاق کنی  درختی بکاری و خالص بشی برای خدا تسلیمش بشی ؟ بعدش زندگیتو دیدی ؟ یه مدت دو ماه واقعا از ته قلب خالص شو عزیزم و خیلی قرآن بخون ببین چی میشه زندگیت

تا حالا شده یه مدت کوتاه مثلا سه ماه نماز بخونی عصبی نشی هر روز صدقه بدی همه رو ببخشی غیبت نکنی دروغ ...

قبلا خیلی مقید به نماز دعا قران بودم الان گذاشتم کنار دیگه چون من خدایی ندیدم ک بخاطرش کاری کنم ولی از وقتی نماز گداشتم کنار سعی کردم هیچگونه حق ااناسی از کسی گردنم نباشه نه غیبت نه قضاوت حتی در دلمم کسی قضاوت نکردم سرم به کار خودم هس ولی خدا دیگه اصلا به هیچ عنوان خودشم بیاد پایین بگه اینم منم قبول ندارم

قبلا خیلی مقید به نماز دعا قران بودم الان گذاشتم کنار دیگه چون من خدایی ندیدم ک بخاطرش کاری کنم ولی ...

خدا خیلیی بزرگه بزرگ جسمانی ن  بلکه بزرگی که همه جا دنیا هست تو تک تک سلولات تو تک تک ریز اتما بدنت تو قلبت  من از شما خواهش میکنم برو یع بار دیگه دنبالش بگرد ❤️

خدا خیلیی بزرگه بزرگ جسمانی ن بلکه بزرگی که همه جا دنیا هست تو تک تک سلولات تو تک تک ریز اتما بدنت ...

من هیچ کجای زندگیم خدا رو ندیدم تو زندگی اطرافیانم ندیدم که برم دنبالش معدرت میخام شاید شما قبولش داشته باشی ولی من یجا باید یه چیزی ازش میدیدم تا باور کنم هس

مطمعن باش خدا خیلیی دوست داره خدا عاشق بندهاشه 

خدا نسبت به بندهاش خیلیی نیکوکار مهربان  است 

تو این دنیا ن من ن شما یه تار موهامون هم برای خودمون نیست یک روزی میمیریم  همه چی برای خداست 

من هیچ کجای زندگیم خدا رو ندیدم تو زندگی اطرافیانم ندیدم که برم دنبالش معدرت میخام شاید شما قبولش دا ...

میفهمم دلگیری ولی مطمعنم قلبت خیلیی مهربونه امیدوارم آرامش همیشه سهمت باشه یادت نره انسان همیشه در خسران