2777
2789
عنوان

چرا یوگا می کنید؟ 🤔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 21110 بازدید | 69 پست
ای جانم، ایشاالله به سلامتی و خوشی به دنیا بیاد نی نی تون شما هم شروع کنین😍❤️ البته من تو یوتیوب ی ...

من واقعا الان فقط حال دارم پیاده روی کنم 

تنبل شدم😅

مرسی عزیزم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
میگم بهتر نیست هر روز باشه ولی مثلا همون 5 دقیقه در حد 2 یا سه حرکت که باهاش راحت ترم؟  چون می ...

هر کسی یه جوریه اگه اینطوری راحت تری خب همین روش رو داشته باش ولی من خودم هفته ای یکی دو بار طولانی راحت ترم. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ آخ، ما که مجردیم موندیم 😅😂😂😂

😂😂😂الهی عزیزم لذت ببر از ازادیت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
از فوایدش بگو برام جز خوشحالی و انرژی داشتن .اگه ترغیب شدم منم خیلی دوست دارم انجام بدم 

افزایش هوشیاری، ایجاد دیدگاه مثبت به زندگی، بهبود خلق و خو، کمک به کاهش درد، کاهش کم حافظگی، خواب را بهبود می بخشد

برنامه رایگان یوگا برای کاهش وزن: چربی سوزی و ورزیده کردن بدن ظرف 30 روز در خانه

https://yogaworkout.page.link/share

این نرم افزاریه که قبلا باهاش کار می کردم الانم دوباره نصبش کردم 

ایشاالله که عزیزم خوب بشی نفسم ❤️❤️، اتفاقا اینم تو فوایدش هست، امیدوارم بتونی شروع کنی و استمرار دا ...

اره شروع میکنم خستم از حال بد 

فداتشم همچنین❤💚

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
کسی اینجا مدیتیشن بلده به من یادبده

من فایل مدیتیشن مینا بزرگری رو گوش میدم 

خیلی خوبه ...تو اینستاش برو قسمت سایتش تهیه کن 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
منم یکسال و نیم هر روز یوگا میکردم الان هشت ماه تو رودرواسی با مربیم فقط ی روز تو هفته کلاس میرم خجا ...

هزینه کلاساش چقدره ؟؟

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

یوگا واسه سلامت بدن خیلی تاثیرگذاره و خیلی ارامش میده بهت.

از چند تا تمرین روزانه تو خونه شروع کن تا کم کم تنبلی بره کنار و بعدش بری کلاس.

چند تا حرکت اینجاس واسه قلب خیلی خوبه.لینکشو میزارم برات:

حرکات یوگا برای تقویت قلب