2777
2789

نمیدونم چی شده جدیدا همه اطرافیانم خواب های وحشتناکی میبینن من دیشب خواب دیدم زخم بستر گرفتم و بدنم کرم زده

خدا هیچ وقت سرم چنین چیز هایی نیاره به خدا پناه میبرم از اینجور خواب ها. اتفاقات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منی که زیاد خواب میبینم و خیلی وقتا واقعا بابتش عذاب کشیدم و خسته شدم بشنو

تازگیا فهمیدم خواب دیدن واقعا نعمته اگه بتونی بفهمی چی میخواد بهت بگه

من ریشه خیلی از مشکلاتم رو با تفسیر خوابم فهمیدم

خیلی از زخم و آسیب های کودکیمو با تحلیل و تفسیر خوابم درمان کردم

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

از منی که زیاد خواب میبینم و خیلی وقتا واقعا بابتش عذاب کشیدم و خسته شدم بشنوتازگیا فهمیدم خواب دیدن ...

من به چیزی نرسیدم، ولی برخی خواب ها جالب اند با اینکه بداند فقط همینو می تونم بگم

من به چیزی نرسیدم، ولی برخی خواب ها جالب اند با اینکه بداند فقط همینو می تونم بگم

از هوش مصنوعی بخواه برات تفسیر کنه

خیلی خوبه با جزئیات بهت میگه تو ناخودآگاهت چی میگذره که همچین خوابی دیدی

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه