2777
2789

موقع تولد وزنش۳۵۰۰ دور سرش ۳۵،  تو چهار ماهگی شد۴۰، الان بردمش واکسن شش ماهگیشو بزنم گفت وزنش۹۶۰۰، قدش۷۰ دور سرش۴۵،گفتی خیلی رشد داشته😭 خیلی نگرانم، کسی بوده اینطور،سر خودمم بزرگه،ممکنه ارثی باشه؟ اگ خیلی یزرگ باشه چه نتیجه ای بدی داره یعنی؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر بچه خودمم بزرگه موقع تولد خوب بود از هفت هشت ماهگی رفت بالای نمودار سبز ب باباش رفته .سر همه ی آدما دقت کنی یه اندازه نیس یکی کوچیکترهریکی بزرگتر ارثیه.اگر همه ی کارهای دیگه اش ب موقع است نگران نباش 

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست!

بجای این نگرانی ها ، برو جدولی که برای کارت واکسنشه از توی نگاه ببین باید چقدر باشه

به حرفای بهداشت چیکار داری

خب بچه باید رشد کنه دیگه، رشد نمیکرد خوب بود به نظرت؟ 

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
کی گفته بهداشت؟؟؟  نظر بهداشت اصلا مهم نیست فقط دکتر متخصص اطفال حرفش سنده

بله بهداشت،ودکتر ک ک داخل بعداشته

سر بچه خودمم بزرگه موقع تولد خوب بود از هفت هشت ماهگی رفت بالای نمودار سبز ب باباش رفته .سر همه ی آد ...

چکار هایی مثلا؟