2777
2789

مثل پول، همسر، ارامش و بهتون بدن؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اماما هیچ وقت نخواستم از خدا فقط

خب درسته ولی اماما هم میشنون نتیجه میدن

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

همین دیشب از امام رضا همسر خوب خواستم 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

همین دیشب از امام رضا همسر خوب خواستم

چن سالتونه؟ 

بارها و بارها.امام ها رو واسطه کردم الحمدالله خیلیییی از حاجت هامو گرفتم.

کدوم امام ها و مثلا چه حاجت هایی؟ 

چن سالتونه؟

23

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

کدوم امام ها و مثلا چه حاجت هایی؟

دخترم تب بدی کرده بود با شیاف و شربت پروفن و استامینوفنم تبش پایین نمیومد.نصف شب بود شوهرمم نبود که ببریمش دکتر.دخترم تو حالت تب گفت یا امام سجاد منم مثل قبلا شما تب دارم شما میدونی چقدر سخته تب برام دعا کن تبم تموم بشه.خداشاهده به یه ربع نکشید تبش کامل قطع شد.

از امام حسین و امام رضا برای ازدواجم کمک خواستم و درست شد الحمدالله.

برای خرید خونه از مادر حضرت عباس و فاطمه زخرا کمک خواستم برام دعا کنن درست شد.

حتی کارهای کوچیک و روزمره هم ازشون کمک میخوام میخوام برام دعا کنن خدا به حرفشون گوش میده.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
دخترم تب بدی کرده بود با شیاف و شربت پروفن و استامینوفنم تبش پایین نمیومد.نصف شب بود شوهرمم نبود که ...

منم تو 16سالگی رفتم کربلا و از همه امامای اونجا ازدواج همسر خوب خواستم امسال رفتم امام رضا ازش خواستم 😢😢هنوز نشونه ای نیس

منم تو 16سالگی رفتم کربلا و از همه امامای اونجا ازدواج همسر خوب خواستم امسال رفتم امام رضا ازش خواست ...

انشالله یه بخت خوب منتظرته.عجله نکن 

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻