2777
2789

از بس باهم کل کل جنگ و دعوا دارن اصن هیچ جوره کنار نمیان پدرم هم همش یا نفرین میکنه یا میگه بره از خونه ی من نمیخوام ببینمش داداشم ۱۹ سالشه پدرمم ۵۳ اینا 

فقط سر اینکه پدرم میگه محل به من نمیزاره و.. خب چکار کنه براش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر پسری توی اون سن همین جوریه یه خرده رابطه خط خطیه

یعنی یه درجه از قبل بدتر حالا اگر قبلش بد بودن اون سن خیلی بد میشن بعد از گذروندن دوران بادِ کله ی داداشت، دوباره رابطه شون خوب میشه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اکثرا پدرا و پسرا با هم آبشون تو یه جوب نمیرهولی مقصر پدرتونه که با یه جوون کل کل میکنه

واقعا خیلی رو مخه به ما هم گیر میده ولی ما چیزی نمیگیم دیگه داره پیر میشه واقعا مردا پیر میشن بچه میشن

واقعا خیلی رو مخه به ما هم گیر میده ولی ما چیزی نمیگیم دیگه داره پیر میشه واقعا مردا پیر میشن بچه می ...

شما با برادرتون صحبت کنین

یا اگه میاد مشاور ببرینش تا بهش بگه چطور با پدرتون رفتار کنه که رابطه شون بدتر از این نشه

چون فکر نمیکنم دیگه پدرتون درست بشه پس رو برادرتون کار کنین