2777
2789
عنوان

کسی دندون جلوشو ایمپلنت کرده

3047 بازدید | 23 پست

سلام،اگر انجام دادید مراقبتهاش چیه؟دکتر بهم نگفت باش غذا نخورم ولی به دوستم گفته بود خدایی خوب دندون جلو هم هست آخر غذا بش میخوره 

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم رعایت کنی چیزی نمیشه  رنگ دندونای خودته؟ من دندون جلوم تو تصادف شکست الان کامپوزیت کرد ...

دیروز فقط پایه زده،ریشه ی دندونم حین خوردن غذا از وسط نصف شد مجبور شدم ایمپلنت کنم،بله فکر میکنم دائمه

من انجام ندادم ولی پدر شوهرم کل دندانهاش ایمپلنت نباید نوشیدنی سرد و بخوری روزای اول غذاهایی مثل سوپ و ایتا بخور و اینکه روز اول یخ بزار روی صورتت همون قسمت که ایمپلمت شده

دیدم امضامو دزدیدین منم اثر انگشت زدم حالا ببینم چیکار میکنیم برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون 😍🌹❤
روكش ايمپلنت گذاشتي تنها مراقبتش مسواك زدن درسته 

نه هنوز فقط پایه زده،میخوام ببینم بخاطر پایه اش مراقبت داره یانه؟غذا بش میخوره استرس میگیرم

من انجام ندادم ولی پدر شوهرم کل دندانهاش ایمپلنت نباید نوشیدنی سرد و بخوری روزای اول غذاهایی مثل سوپ ...

وای بازم زنگ بزن از منشی بپرس شاید مال تو فرق کرد

دیدم امضامو دزدیدین منم اثر انگشت زدم حالا ببینم چیکار میکنیم برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون 😍🌹❤
دیروز فقط پایه زده،ریشه ی دندونم حین خوردن غذا از وسط نصف شد مجبور شدم ایمپلنت کنم،بله فکر میکنم دائ ...

برا منم از زیر پین گذاشت 

انگار ی میخ سیاهه 

بعد روش کامپوزیت 

الان میخندم انگار دندونم سیاهه

من انجام ندادم ولی پدر شوهرم کل دندانهاش ایمپلنت نباید نوشیدنی سرد و بخوری روزای اول غذاهایی مثل سوپ ...

آها.من تازه پایه زدم یکی می‌گفت گفتن با اون سمت غذا نخورم ولی به من نگفت

نه هنوز فقط پایه زده،میخوام ببینم بخاطر پایه اش مراقبت داره یانه؟غذا بش میخوره استرس میگیرم

مسلما نبايد باهاش تهديگ بشكوني يا چيزاي سفت

مخصوصا اگه پيوند استخوان داشته باشي بايد بيشتر مراقبت كني 

پودر استخوان استفاده كرد؟

مسلما نبايد باهاش تهديگ بشكوني يا چيزاي سفت مخصوصا اگه پيوند استخوان داشته باشي بايد بيشتر مراقبت ك ...

آره😭😭😭دیروز مردم و زنده شدم ته دیگ که نه همون سوپ و غذاهای آبکی منظورمه آخه جلوم هم هست هیچ مدلی نمیشه ازش استفاده نکرد

برا منم از زیر پین گذاشت  انگار ی میخ سیاهه  بعد روش کامپوزیت  الان میخندم انگار د ...

ا؟پس کیفیتش خوب نبوده 

آها.من تازه پایه زدم یکی می‌گفت گفتن با اون سمت غذا نخورم ولی به من نگفت

زنگ بزن از منشی بپرس عزیزم

آره😭😭😭دیروز مردم و زنده شدم ته دیگ که نه همون سوپ و غذاهای آبکی منظورمه آخه جلوم هم هست هیچ مدلی ...

برادرم دندون جلوش ايمپلنت كرد ما بهش همه چيز ميداديم البته تا بخيه داشت راحت غذا نميخورد