2777
2789

نمی‌دونم چرا گیر میدین به تعداد بچه ها خاله ی من دخترش دانشجوه تازه فهمیده شوهرش خیانت کرده اونم راحت علنیش کرده چون فکر می‌کنه که دیگه خاله م راه فرار نداره 

یا خود من بعد از بچه دار شدن خیلی به مشکل خوردم با شوهرم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو زندگیت نیستم 

ولی از اقوام همسایمون با سه تا بچه طلاق گرفت ماشاالله الان یکی ازیکی بهتر 

تازه خودشم ازدواج کرده عالی 

ولی شوهرش معتاد بود الان افتضاح تر شده 

ببین 

مهم اینه خودت بخوای ،خودت تلاش کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خوب چرا ۳ تا بچه اوردی شوهرت خائنه و دوست بازه ؟

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

عزیزم من تاپیکاتو خوندم اگه مشکلت واقعا کارشوهرته و ندیدنش میتونی به یه توافقی برسید یجوری تایم برای هم بزارید برید بیرون یا تو بری اونجا واقعذ با ۳تا بچه ک امیدشون شماو همسرتونن چطور اخه؟

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

چرا؟؟

خواهشا هر چی می خواین بگین همون تو پست اول بگین.این چه کاریه باید هی چند صفحه تاپیک جلو بره و پشت سر هم بگیم چرا،،چی شده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
عزیزم اکثر خانما از زندگیشون راضی نیستن بعد طلاق تازه می‌فهمن چیکار کرده بودن اگر خسیس و خیانت و اع ...

خيلي ساكته و هر روز حاي روزهاي تعطيل از صبح تا ١شب ميره سر كار هميشه از اول ازدواج تا الان

رفيق باز و خيانتكار و دست بزن هم نداره خيلي هم دست و دلواز است

همش هم دوست داره زندگي بر باد بده حرص ميخورم 

حرفي بزنم ميگه همينه ميخواي مهريه تو بدم طلاق بگير برو

ميگه من دوست دارم تنها زندگي كنم

عزیزم من تاپیکاتو خوندم اگه مشکلت واقعا کارشوهرته و ندیدنش میتونی به یه توافقی برسید یجوری تایم برای ...

همين ديگه با ٣تا بچه واقعا موندم چه كار كنم

همش از خدا ميخوام عمرمو كوتاه كنه تموم بشه اين دنيا راحت بشم 

چون از بچه هام نميتونم دل بكنم

نمی‌دونم چرا گیر میدین به تعداد بچه ها خاله ی من دخترش دانشجوه تازه فهمیده شوهرش خیانت کرده اونم راح ...

ما هم پرسیدیم مشکل چیست 

اگه قابل حل شدن باشه میشه بخاطر سه بچه درستش کرد 

خيلي ساكته و هر روز حاي روزهاي تعطيل از صبح تا ١شب ميره سر كار هميشه از اول ازدواج تا الان رفيق باز ...

خب با سه تا بچه بيچاره مجبوره اينهمه كار كنه ديگه چكار كنه پس؟!

بر فرص هم كه طلاق گرفتي، فكر ميكني بعدش فرش قرمز برات پهن شده و از زندگيت ديگه كمال رضايت رو داري؟!

با بحه هات عشق دنيا رو بكن اين فكرارو هم از سرت بيرون كن