2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 104 پست
من خودمم ب فنی علاقه داشتم ولی رفته بودم تجربی بعد ۱۲ روز دیدم نمیتونم تجربی بخونم تغییر رشته دادم ر ...

همینه عزیزم یه بار فرصت تغییر داشتی پس به دخترتم این فرصت رو بده اصلا فرض میکنیم خودش خواسته و الان پشیمونه بذار تجربه کنه وقتی قراره الانم نخونه پس فرقی نداره اون طوری یا واقعا علاقه داره و میخونه و یا مثل همین الان لنگ میزنه ولی باز یه نور امیدی هست 

من دو بار این اشتباه رو در زندگیم کردم و قشنگ درک میکنم اگر برای خواستش تلاش نکنه بعدش هم راضی نخواهد بود 

فقط باهاش طی کن که باید با مشاور تحصیلی صحبت کنین و همین طور بی هوا تصمیم نگیره و قشنگ دوستانه توجیحش کم این بار آخره که میتونه تصمیم گیری کنه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جابه جاش کن حتما اول ساله  قبلش،برو پیگیر باش که میخای ببریش فنی این وقت سال اکیه یا نه منم س ...

اره منم از حرف فامیل موندم چون خیلی تلاش کردن ک بتونم دخترمو اونجا ثبت نام کنم

الان میگن این ک نمیخواست بخونه چرا باعث شدی ما رو بندازیم ب مدیر 

چرا میشه ولی من اون مدرسه با خواهشو التماس ثبت نام کردم الان روم نمیشه برم مدرسه بگم ک میخام ببرمش

رو چیه عزیزم بهتر از اینه ک چن سال رو با اعصاب خوردی سپری کنی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
صحبت درمورد این بکنید که اگر بره فنی،جدی میخونه و علاقه داره؟؟

الان برم مدرسه فنی و بعدش برم‌مدرسه خودش

شرایطو بگم اگر بشه درستش کرد امشب با خودشم مادر دختری صحبت کنم و ازش قول بگیرم ک اگ علاقه داره بره و اگر رفت واقعا بخونه

بله عزیزم متوجه شدم ولی استارتر گفتن تقریبا انتخاب دیگه ای نداشته بخاطر هزینه  ممکنه مجبور شده ...

اره اینم یکی از دلایل مهم بوده

چون پدرش هزینع مدرسه غیرانتفاعیو نمیده ب خاطر من رفته دولتی

الیته همون موقع هم گفتم اگر واقعا رشته ی دیگ ای میخای بری بگو یکاریش میکنیم گفت ن میرم انسانی

چرا نذاشتی بره فنی حرفه ای  بودن جایی که لذت نمیره و علاقه نداره و به زور میره و همیشه جنگ اعص ...

دختره خودش اولش گفته انسانی میخوام

اینا به زور یه مدرسه پیدا کردن که قبولش کنه.

الان دوباره زده زیرش میگه میخوام برم فنی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
با پدرش راجع به هزینه صحبت کن و دختر تو از اون مدرسه ببر. سالانه کلی آدم به اون مدیر التماس می‌کنند ...

پدرش کلا هرچی ک پول براش باید خرج شه مخالفت میکنه

مطمئنم پدرش نمیده خودشم‌میدونه برای همین اصلا نگفت ب پدرش میگ با پول تو جیبهام کمکت میکنم

داخل مدرسشون هست مشاور پس برم امروز بگم بهشون التماسای امروزشم ک دیدم اصلا اعصابم خورد شد

مشاورای مدرسه معمولا به درد نمیخورن برو یه مشاور تحصیلی خوب.

چون دخترتون ثبات انتخاب نداره همفکری کنن یه تصمیم نهایی بگیرن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️