2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 104 پست
چند شب پیش نشستم باهاش صحبت کردم ولی میگ علاقه ندارم کشش ندارم اگ برم قبول نمیشم امسال میگ یا رشتمو ...

صحبت درمورد این بکنید که اگر بره فنی،جدی میخونه و علاقه داره؟؟

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا روت نشه عزیزم آره برو وقتی دخترت رشته دیگه دوست داره چرا الکی وقت وهزینه بزاره 

پس الان برم اول مدرسه ی فنی ببینم چطور میشه مطمئن شم

بعد برم‌مدرسه خودش ببینم پرونده رو میدن یا ن

انتخاب رشته قبل ورود به دبیرستانه

آره خب منم همینو میگم دیگه. برای دوره دوم دبیرستان انتخاب رشته میکنن. 

الان که دیگه چیزی به اسم راهنمایی وجود نداره، بهش میگن دوره اول دبیرستان. 

دوره دوم دبیرستان الان میشه همون دوم و سوم دبیرستان و پیش دانشگاهیه قدیم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

بچه تو از این درد و عذاب نجات بده عزیز ،بچه های این دوره دیگه چیزی رو تحمل نمیکنن 

اره حال امروزشو دیدمااا

اصلا کلا اعصابم خورد شد

التماااس میکرد ک نره مدرسه میگفت رفتنش الکیه هیچی متوجه نمیشم 

من میفهمم دخترت مشکلش ماهم  که رفتیم دبیرستان یه مدرسع ای  جو  خفه کننده ای داشت  معلماش مدیرش خشک و سخت گیر بودن درسارو فشرده گذاشته بود  که دیگه مخت سوت بکشه  خیلیا از همکلاسیای من رفتن فنی و انسانی ما تجربی بودیم فقط بر اینکه میدین  بچه های فنی شادن خوشحال ترن  فقط بر اینکه درسشون راحت بشه. دختر شماهم فقط نیاز به مشاوره خوب داره به یکی براش برنامه بریزه استرشو کم کنه 

من اون اوایل  به حدی اذیت شدم یه بار به مامانم گفتم  دیگه  نمیرم فلان دیگه اخر   نوبت اول اولین امتحان و نرفتم که نرفتم  هنوزم یادم میاد  اون محیط پر از استرس خشک حالم بد میشه من تو این سه ماه  که درس خوندم اونجا فقط فقط  ۱ ساعت دروز میخوابیدم 

😁😂
شاید مجبور شده خب منم همین شرایط رو داشتم و انسانی رو هم دوست داشتم ولی ازون بیشتر فنی رو هنرستان رو ...

من خودمم ب فنی علاقه داشتم ولی رفته بودم تجربی بعد ۱۲ روز دیدم نمیتونم تجربی بخونم تغییر رشته دادم رفتم فنی خیلی هم دوس داشتمو درسام خوب بود

یا ب رشته اش علاقه نداره یا از همکلاسی هاش ناراضیه و اذیتش میکنن بهش بگو همین رشتا را مدرسه دیگه بر ...

دوستای مدرسشو دوست داره با همشون راحته

ولی کلا از درسای تخصصیش ناراضیه میگ علاقه ندارم نمیکشم 

به خاطر درس بچتونو اذیت نکنید 

وقتی اینهمه فوق لیسانس و دکترای بیکار داریم 

قرارم نیست الان مدرک بگیره براش فرش قرمز پهن کنن والله  ماها که اینهمه درس خوندیم و خودمونو برای نمره میکشدیم چی شد آخرش 

حداقل با دلش راه بیا بزار بره دنبال علایقش ختی اگر مجبور شد سال دیگه ثبت نام کنه 

زمان ما خودمونو هلاک میکردیم برای درس و نمره و چقدر فشار عصبی متحملم میشدیم آخرش چی شد مدرک گرفتیم کار نیست کار باشه شرایط عجیب و غریب دارن با حقوق بخور و نمیر …

حتما دلیلی داره عزیزم با یه مشاور صحبت کنین و با دخترتون  اتمام حجت کنین  اگر قرار به تغی ...

اره الان باید برم همینکارو کنم چون دارم دست رو دست میزارم دخترم هرروز بیشتر اذیت میشه