2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 104 پست
انسانی هم خودش انتخاب کرده البته شاید بخاطر هزینش و ب خاطر این ک تو قرض نباشم اینکارو کرده باشع چو ...

مگه همه مدرسه های فنی غیر انتفاعی هستن؟

خب بره یه هنرستان دولتی مشکلش چیه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اره اینم یکی از دلایل مهم بوده چون پدرش هزینع مدرسه غیرانتفاعیو نمیده ب خاطر من رفته دولتی الیته ه ...

توکل بخدا عزیزم ان‌شاالله درست میشه بگرد شاید به هنرستان دولتی پیدا کردین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای مدرسشو دوست داره با همشون راحته ولی کلا از درسای تخصصیش ناراضیه میگ علاقه ندارم نمیکشم 

خب ولش کن ارزش نداره ،اعصاب و روان و وجودش گزفته میشه ازش بره همون فنی کلی ادم موفق داریم از همین رشته های فنی حرفه ای و کار و دانش

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
همینه عزیزم یه بار فرصت تغییر داشتی پس به دخترتم این فرصت رو بده اصلا فرض میکنیم خودش خواسته و الان ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

از صحبت با شماها انرژی گرفتم 

الان میرم مدرسه و همه ی تلاشمو میکنم هرطوری شده ی کاری کنم ک از استرسش کم شه

مشاورای مدرسه معمولا به درد نمیخورن برو یه مشاور تحصیلی خوب. چون دخترتون ثبات انتخاب نداره همفکری ک ...

اوتقدری زمان ندارم چون همون تلفنی ک با مدیر فنی صحبت کردم چون نزدیک ترمه باید اگ میخاد تغیر رشته بده همین یکی دوروزی انجام‌بشه وگرنه سایت بستع میشع

مرسی عزیزم از راهنماییت از صحبت با شماها انرژی گرفتم  الان میرم مدرسه و همه ی تلاشمو میکنم هر ...

خواهش میکنم عزیزم بنظرم عجله نکن  امروز نرو مدرسه عصر با گل دخترت برو یه کافه ای پارکی جایی قشنگ در موردش صحبت کنین همه جوانب رو بسنجین  فردا برین مشاور تحصیلی خارج از مدرسه وقتی بهش فرصت فکر دادی و مطمئن شدی از تصمیمش مطمئنه  بعد برین ببینین اصلا هنرستانی پیدا میکنی که ثبت نام کنن اوکی که بود بعد پرونده اش رو بگیر 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چرا میشه ولی من اون مدرسه با خواهشو التماس ثبت نام کردم الان روم نمیشه برم مدرسه بگم ک میخام ببرمش

دخترت مهم تره یا حرف مدیرمدرسه و غیره؟ بزار هر جوری دویت داره زندگیشو بکنه دیگه هیچ وقت ب این سن برنمیگرده بزار حال کنه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

اگه دخترتون فنی دوست داره حتما بهش کمک کنید وقتی به رشته ای علاقه نداشته باشه قطعا توش پیشرفت نمیکنه هیچ چیز مهمتر از علاقه دخترتون نیست کمکش کنید تغییر رشته بده ان شالله موفق باشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
۴ روز دیگه که بچت بهت گفت چرا نزاشتی رشته که میخوام رو بخونم روت میشه بهش بگی چون روم نشد برم پروندت ...

دختر عموم چند سال پیش رفت رشته خیاطی  الان دبیره دبیرستان اون موقع که رفت همه مسخر ه اش می کردن می گفتن خیاطی هم رشته ای 

خواهر زاده شوهرم کامپیو تر خونده دبیرستان  فنی حرفه ای الان  اونم دبیر کامپیوتر هست

📌متولد ۷۷ نیستم 
خواهش میکنم عزیزم بنظرم عجله نکن  امروز نرو مدرسه عصر با گل دخترت برو یه کافه ای پارکی جایی قشن ...

اونقدری زمان ندارم اخه.. با دخترم ک هر شب صحبتشو داریم چند شب پیش هم نشستیم مفصل صحبت کردیم حرفش اینه برم فنی

اما مشاور خارج از مدرسه تا نوبتش بشه و تا بخان مطمئنن چن جلسه ای صحبت کنن فرصت تغییر رشته میگذره

من میفهمم دخترت مشکلش ماهم  که رفتیم دبیرستان یه مدرسع ای  جو  خفه کننده ای داشت &nbs ...

ببخشید آبجی اگه برن فنی حرفه ای میتونن برن تو سپاه مشغول بشن یا دانشگاه افسری برن ..دختر من دلش میخاد بره تو کار سپاه ولی دلشم میخواد سال دیگه فنی حرفه ای انتخاب کنه که دیپلم بگیره منم همین مشکلا دارم بزور میخونه

برا خوشبختی دخترام صلوات بفرست لطفا