2777
2789

والا من شوهرم تیرماهیه مهربونی و محبت داره زن و بچه دوسته قربون صدقه کمک همراهی داره ولی ویژگی لجبازی رو خیییلی بولد داره زودم از کوره درمیره همینام قلق داره اذیت میشه ادم ولی حاد نیس ک نشه کنار بیای خوبیاشم زیاده

والا من شوهرم تیرماهیه مهربونی و محبت داره زن و بچه دوسته قربون صدقه کمک همراهی داره ولی ویژگی لجباز ...

من شنیدم عاطفین احساسین خیلی 

ینی میشه ک با محبت وابستشون کنی 

زبونشون بگیری 

درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بقول معروف زبون باز نیستم یکمم کله شقم کلا یکم شخصیتم مستقله همیشه میگم اگ شوهرم زن زبون باز و نرم تری داشت کلا تو مشت اون زن بود البته همش حدس و گمانه و حسه بقول دوستم میگف شاید اگ اون مدل زن داشت میدید قدرت کمتری داره بیشتر میتازوند و زورش بیشترم میرسید بقول اون شاید همینکه زورم نمیکنه بهتره😂😂

من بقول معروف زبون باز نیستم یکمم کله شقم کلا یکم شخصیتم مستقله همیشه میگم اگ شوهرم زن زبون باز و نر ...

ن ولی محبت کنی تو مشتته من امتحان کردم 

ولی ازدواج هنوز نکردیم 😅

ن ولی محبت کنی تو مشتته من امتحان کردم ولی ازدواج هنوز نکردیم 😅

میدونی کلااااا زیر یه سقف رفتن با یه نفر یه عالم دیگس اصلا من وقتی یادم میاد ب دوران اشنایی نامزدی تاالان یچیز دیگس حتی یبار یکسال که از ازدواجمون گذشته بود شوهرم گف من هیچوقت فک نمیکردم اینقدر زودباور و صادق باشی تا یسال پیش فک میکردم زنم خبلی سیاست داره کلا وقتی میری زیر یه سقف نمیتونید هیچ چیزی از خودتون پنهون نگه دارید مث قبلش چ خوبش چ بدش

عهه چ شود 😅😂

لحظات احساسیمون قشنگترین لحظات میشه ولی وقتی ب اختلاف بخوریم اگ مدیریت نکنم واویلا میشه قشنگ تی ان تی میزنن انگار دیگ حالا من اگاه تر شدم کوتاه میام تو بحثا بعد با قیافه گرفتن و وادار کردن ب منت کشی خودم تخلیه میکنم😂😂

لحظات احساسیمون قشنگترین لحظات میشه ولی وقتی ب اختلاف بخوریم اگ مدیریت نکنم واویلا میشه قشنگ تی ان ت ...

پارتنر منم تیرماهیه 

ولی اون خیلی. زودرنجه زود همچیز بهش برمیخوره 

بعد یکمم زودجوشه ولی اون تایم من هیچی نمیگم اروم میشه 

خودش میگ محبت ارومم میکنه مثل بوس بغل و … 

نمیدونم والا عجیبنن

یکمم غرور دارن فکنم

پارتنر منم تیرماهیه ولی اون خیلی. زودرنجه زود همچیز بهش برمیخوره بعد یکمم زودجوشه ولی اون تایم من هی ...

همش درست فهمیدی و همیییششششه هم همینه 

من خودمم همینم یه احساسات بیشتر نسبت ب بقیه یه غرور مسخره ولی رگ خر کردنمون بلانسبت همه راحته یه محبت و تعریف و توجه تمام