2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

2718 بازدید | 104 پست

سلام 

من دخترم کلاس دهمه

امسال انسانی ثبت نام کرد اما از همون دوهفته بعد شروع مدرسه دگ علاقه نداره بره مدرسه هر روز ب زور باید بفرستمش خیلی اوقاتم نمیره

انسانی رو هم خودش انتخاب کرد

چون امتیازش ب بود دولتی نمیگرفتن مجبورا و با اشنا و پارتی مدیر ثبت نامش کرد الان التماس میکنه بفرستمش فنی یا کلا مدرسه نره

نمیدونم چکار کنم

نمیشه تغییر رشته بده؟؟؟

الان ک اول راهه بزار بره هر چه میخواد 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میشه ولی من اون مدرسه با خواهشو التماس ثبت نام کردم الان روم نمیشه برم مدرسه بگم ک میخام ببرمش

عزیزم آینده و علاقه دخترت مهم تره

ولی به نظرم با یه مشاور تحصیلی صحبت کنید مخصوصا دخترتون 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

کلاس دهم یعنی دیپلم گرفته؟قاطی کردم ازوقتی راهنمایی و دبیرستان برداشته شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا نذاشتی بره فنی حرفه ای 

بودن جایی که لذت نمیره و علاقه نداره و به زور میره و همیشه جنگ اعصاب دارین چه نفعی داره؟؟ 

این همه فارغ التحصیل رشته های نظری بیکار 

قبول کنین که اشتباه کردین قرار نیست همیشه ما والدین حرفمون درست باشه باید میذاشتین دخترتون خودش راهش رو انتخاب کنه اون طوری شاید موفق تر بود و راضی تر 

اجبار شما فقط افسرده اش میکنه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بنظرم تغییر رشته بده....هیج اشکالی نداره ک اولش خواهش و تمنا کردید..این بار آخر ک مدیر رو می‌بینید.. 

البته با تحقیق و مشاوره ی زیاد دختر تون تغییر رشته بده‌ 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چرا میشه ولی من اون مدرسه با خواهشو التماس ثبت نام کردم الان روم نمیشه برم مدرسه بگم ک میخام ببرمش

آینده دخترت مهمتره حتما این کارو بکن بعدا پشیمون میشی ضربه میبینه شک نکن و مدرسه ش رو زودتر عوض کن

کلاس دهم یعنی دیپلم گرفته؟قاطی کردم ازوقتی راهنمایی و دبیرستان برداشته شده

کلاس دهم یعنی دوم دبیرستان که انتخاب رشته میکنند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

این دلیله؟

اصلا مهم نیست بقیه چی فکر می‌کنند.

بنشینید و با دختر، به خوبی و آرامی و در کمال احترام و آرامش صحبت کنید و مطمئن بشید که میخواد تغییر رشته بده.

اگر خودتون نمیتونید، به مشاور خوب مراجعه کنید. 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛