2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تحقیق کردم متوجه شدم سزارین خیلی بهتره

چند ماه دارید ؟ من تو ۷ ماهم و تا حالا پیش دو سه تا دکتر رفتم ولی از تشخیص یا توضیحاتتون راضی نیستم ..میخوام سزارین انجام بدم و بچه اول هم هست ..دکتر خودتون کی هست ؟ ...الان باید یک دکتر جدید پیدا کنم سریع تر ..که هم خوب باشه هم با زیر میزی کمتری سزارین انجام بدن .

چند ماه دارید ؟ من تو ۷ ماهم و تا حالا پیش دو سه تا دکتر رفتم ولی از تشخیص یا توضیحاتتون راضی نیستم ...

من اوایل بارداری هستم کدوم شهر هستید؟ شنیدم بعضی دکترا۵ میگیرن مینویسن که لگن کوچیکه  زایمان طبیعی امکان نداره و سزارین میکنن

من اوایل بارداری هستم کدوم شهر هستید؟ شنیدم بعضی دکترا۵ میگیرن مینویسن که لگن کوچیکه زایمان طبیعی ا ...

من شیرازم ..اول پیش دکتر سعادت رفتم راضی نبودم ، بعد خانم اسلامیان که مطب شلوغ بود خیلی و ساعت ها معطلی داشت و عمل هم نمی‌کرد. الان دکتر افتخار که ایشونم اصلا توضیح نمیده ..برای مثال من الان هفته ۲۷ هستم ولی درباره تزریق کزاز هیچی به من نگفته ، شما کدوم شهر هستید ؟

من شیرازم ..اول پیش دکتر سعادت رفتم راضی نبودم ، بعد خانم اسلامیان که مطب شلوغ بود خیلی و ساعت ها مع ...

من شیرازم دکترم آرزو نیاکان هم هست این دکتر عاااالیه یک بار بری پیشش متوجه میشی مطبش اول اردیبهشت هست

من شیرازم دکترم آرزو نیاکان هم هست این دکتر عاااالیه یک بار بری پیشش متوجه میشی مطبش اول اردیبهشت هس ...

مرسی عزیزم ، الان به شما گفته سزارین انجام میده ؟ با چه هزینه ای ؟کدوم بیمارستان عمل میکنه ؟