2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به اسم ربط داره نه ماه تولدهر کی بخاد بیشعور باشه میشههر کی بخاد آدم باشه اونم میشهبرا سگرمی ی عد ...

به نظرمن بی تاثیرنیس ۴تا خردادی تو سن مختلف مردوزن وبچه دورمن یکی از یکی بدتر ومودی تر یعنی دوقطبی که هیچی شیش قطبین توی صدم ثانیه عوض میشه اخلاقشون پاچه میگیرن یا برعکس مهربون میشن باید زره فولادی بپوشی برا خردادیا من که دیگه کم آوردم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
چه خرافاتی اینا همه سرگرمیه من خودم شهریورم داداشم مادرشوهرم دختر عموم و داییم و دخترداییم و چند نف ...

اتفاقا کاملا درسته منتهی ماه تولد همه چیز نیست چیز دیگه ای داریم به اسم رایزینگ یا اسدنت که تاریخ تولد و ساعت تولد مشخصش میکنه و در نهایت چارت تولد که ردخور نداره 

به نظرمن بی تاثیرنیس ۴تا خردادی تو سن مختلف مردوزن وبچه دورمن یکی از یکی بدتر ومودی تر یعنی دوقطبی ک ...

آره واقعا خردادیا مودی هستن

شوهرم همینه

اما بچم نمیدونم ۵سالشه ایطور نیس تا بزرگ بشه

همسر و بابام مرداد هستن خیلی رمانتیکن و مهربون

داییم فروردینه اونم خیلی با احساسه و خیلی زن ذلیل

داداشم مهر ماهیه اونم زیادی مهربون و رمانتیک و زن ذلیله

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

شوهر من یه خردادی بیخوده. 

خودم اذر خوشگذرون. 

بابام فروردینه بداخلاق

داداشم مهر بی عاطفه

پسرم مردادی لجباز

شوهر ابجیم اذره خیلی خوبه

یکی هست تیره. بسیار خانواده دوست و اهل سفرر 

شهریوریا عالین. از همه نظر... 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

به نظرمن بی تاثیرنیس ۴تا خردادی تو سن مختلف مردوزن وبچه دورمن یکی از یکی بدتر ومودی تر یعنی دوقطبی ک ...

اره بخدا منم دارم 

شوهر بیخود و. فوق العاده سرد 

برادرش بد دهن و حسود 

دختر جاریمم همون خیلی مغرور و بداخلاق

بهترینشون 

فقط اذر.. چ خانم. چ اقا همه اذریا عالین 👍

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

یعنی الان من دو قطبی ام؟ یا مودی؟

به نظر منم در مقابل شخص هایی مثل شما که به ماه تولد اعتقاد دارید باید زره فولادی پوشید

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

اره بخدا منم دارم شوهر بیخود و. فوق العاده سرد برادرش بد دهن و حسود دختر جاریمم همون خیلی مغرور و بد ...

من آذری دیدم گند اخلاق پیک می بی شعور

در ضمن من خردادیم همه خوب و بد داریم😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

آره واقعا خردادیا مودی هستنشوهرم همینهاما بچم نمیدونم ۵سالشه ایطور نیس تا بزرگ بشه

من خردادیم مودی نیستم! تمام ماه های دیگه هم مودی دارین

در ضمن چیزی به جز خرافات مسخره نیست

من آذری دیدم گند اخلاق پیک می بی شعوردر ضمن من خردادیم همه خوب و بد داریم😐

البته به ماه نیست بع ذات طرفه 

واقعا درست و حقه حرفاتون