2777
2789
عنوان

انگشتر هدیه مادرشوهرم به مناسب یلدا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خوب مادر شوهر من با پول شوهرم میخرید هیچ اون وسط کلی ام تلکه اش میکرد برا خودش یا دخترشم یه چیزی میخرید کادوهای عروسیمونم به خودمون نداد رفت برا خودش طلا گرفت

اینکه خوب مادر شوهر من با پول شوهرم میخرید هیچ اون وسط کلی ام تلکه اش میکرد برا خودش یا دخترشم یه چی ...

شوهرمنم امونجوری .اخه این مردا خودشونوبه نفهمی میزنن وگرنه ادم تو خونه خودش کلی کموکسری داره چراباید برایاونا خرج کنه

مگه چی میشه.همسرتون میخاد مادرش پیش شما عزیز باشه....مال منم همین بود...خودش واسه همه چی خرج میکرد ....کلا طرف ما پسرا خودشون میخرم به اسم مادر میدن....مهم اینه که انگشتره دست شماست ....به مادرش نداده که

شوهرمنم امونجوری .اخه این مردا خودشونوبه نفهمی میزنن وگرنه ادم تو خونه خودش کلی کموکسری داره چراباید ...

نه اینا رسما میکندن از آدم کلی دعوا راه مینداختن دیگه از سر اعصاب خوردی ما بیخیال میشدیم خدا لعنتشون کنه من که حلال نکردم پولا هیچی روزهای خوب آدم رو خراب کردن

نه اینا رسما میکندن از آدم کلی دعوا راه مینداختن دیگه از سر اعصاب خوردی ما بیخیال میشدیم خدا لعنتشون ...

افرین دقیقا منم ۵سال اول زندگیم جهنم بود .اخه بگو خدااازتون نگذره چطور میخواد دختر خودتون خوشبخت باشه و مرفه ولی عروستون هیچی نداشته باشه

از کجا مطمنی شوهرت داده پولشو ، بعدشم وظیفه پسره بخره نه پدرمادرش ، ازون گذشته وظیفه ای هم نیست که یلدا حتما طلا خریده بشه هر کی به اندازه وسعش حالا اگه داماد وسعش رسیده و خریده باید شکر کنی که دستش تو جیب خودشه ، دوست داشتی شوهرت یه آدم بی پول بود و پدرشوهرت واست خرج میکرد؟؟

افرین دقیقا منم ۵سال اول زندگیم جهنم بود .اخه بگو خدااازتون نگذره چطور میخواد دختر خودتون خوشبخت باش ...

رذل هستن دیگه انصاف ندارن ک ولی الحمدالله الان جاری کوچیکم داره جدا میشه قشنگ داره تمام بدیهای اینارو سر خودشون میاره اعصاب نمونده واسشون انقدر رفتن دادگاه اومدن البته من برا برادرشوهرم خیلی ناراحتم اما یکی لنگه خودشون گیرشون اومد

رذل هستن دیگه انصاف ندارن ک ولی الحمدالله الان جاری کوچیکم داره جدا میشه قشنگ داره تمام بدیهای اینار ...

ای خدا نصیب برادرشوهر من بکنه به حق رسول الله.خودمون مستاجریم خداشاهده شوهرم دانشجو  خیلی کمو کسری داریم خیلی وحشتناک .برادرشوهرم ۳۲سالشه ادم مفت خوریه و بیکار  شهرستانه شوهرم ۲سال با پول خودش ارز خریدو فروش کرد براش ۲۵۰میلیون سود کرد .فکرشو بکن ماخودمون ازاینور بدبختی و مشکلات و بی پولی شوهرم داشت واس اون کارمیکرد همش گوشی دستش بود .بعد پولشو دادبه یه پرشیا خدای منم اخرش کار خودشو کرد بعد چندماه فروخت متوجه شدیم اقا با چنتا خانوم رابطه داشته و پولشو داده به این کارا ...

ای خدا نصیب برادرشوهر من بکنه به حق رسول الله.خودمون مستاجریم خداشاهده شوهرم دانشجو  خیلی کمو ک ...

جوابشو میده عزیزم مطمئن باش واگذار کن بخدا یطوری جواب میده خودت متعجب میشی

شما خودتم ایشالا برادر داشته باشی واسه عروستون میگی مامان ازهمین انگشتر  بخر واسه زن داداش؟ همین که مادرشوهرت زیر پای شوهرت نشسته بگه نمیخواد بخری رسم نداریم معلومه که خیلی فهمیده س

شما خودتم ایشالا برادر داشته باشی واسه عروستون میگی مامان ازهمین انگشتر  بخر واسه زن داداش؟ همی ...

من زن برادر دارم و مامانم هرچی واسه من‌میخره تاشو واسه ایشون میخره ...مادرشوهرمن از شوهرم حساب میبره که نمیگه وگرنه مطمئنن اونم‌ میگفت ...شانس من خوب بودن ایشون نیست قطعا ..خوب بودن همسرمه