2777
2789
عنوان

انگشتر هدیه مادرشوهرم به مناسب یلدا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 74 پست

مبارک باشه عزیزم قشنگه حالا دیگه بیخیال و ازش لذت ببر 

در ضمن به شوهرت بگو فهمیدم خودت خریدی که نگه بعدا جبران کنیم این بهترین راهه

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دقیقا منم مفت گیرشون اومدم،هیچکاردرست وحسابی برام نکردن،حتی شوهرمم پشت اونا بود وهستهیچوقت نمیب ...

وااای چقد درکت میکنم، من خودم برا اینکه مثلا بهشون فشار نیاد ی عکاس ارزون گرفتم فقط عکس و فیلم تالار زد تو فلش، بعد خروجیش انقد چرت بود ک نگاه نمیکنم 😂 ارایشگاهم رفتم نگفتم عروسم 🚶‍♀️

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
😅😅😅با مادرشوهر من آشناش کن ...ازش درس باد بگیره😁

😂😂تازه  ی دفتر قدیمی داره شوهرم حساب کتاب و قسط و اینا مینویسه اون روز داشت نگا می‌کرد چشمم افتاد دیدم  نوشته 300 تومن برا پشم 😂😂تاریخ دیدم فهمیدم حتی پول پش های لحاف تشکی ک مادرش بهمون داده رو هم از این گرفتن هر جا میشینن میگن عروسی گرفتیم طلا خریدیم فلان و بهمان در حالی که هیچ کدومو نکردن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
وااای چقد درکت میکنم، من خودم برا اینکه مثلا بهشون فشار نیاد ی عکاس ارزون گرفتم فقط عکس و فیلم تالار ...

🤣عین فیلمای من که چرتن،فقط رقص خاهرشوهرامه ومادرشوهرم عوق

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔