یکی برای ازدواج بهم معرفیمون کردن چن روز باهمحرفزدیمهی اصرارمیکردک راحت ترحرفبزنهو....منمگفتماولتنهابیاخونمونبابامتوروببینهاگهراضیبودبیشتروحضوریباهم در ارتباط باشیم تا به شناخت کاملبرسیماولشگفتباشهخیلیجدیمیگفتچیبگمراهناییم کنتایجوریرفتارکنمباباتبپسنده ولی یه ساعت مونده ب زمان اومدنش بهانه آورد نیومد منم براش آرزوی خوشبختی کردم بعدش همه ی اکانتامو دلیت زدم،حالا به مامانم زنگ زده گفته میخواد با پدرم حرف بزنه
خیلی کنجکاوم ک چی میخواد
نظرشماچیه؟
خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانم میگه میخواد معذرت خواهی کنه ک نیومده ولی من فکر میکنم میخواد جدی با بابام حرف بزنه!ازطرفی بعد اون ازمامان بابام قول گرفتم تا وقتی خودم نگم میخوام ازدواج کنم خاستگاری چیزی باشه ب من نگن 😂😂حالا موندم توخماریش اگه چیزی بگه هم بهم نمیگن🤦♀️🤦♀️
خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....