2777
2789

من و پارتنرم جفتمون دانشجو معلمیم ولی از ۲ استان جدا.که ۶ ساعت فاصله بین استانامونه.منو ایشون سنی نداریم برا اینکه بخایم ازدواج کنیم اما خب قصدمون جدی هست و وقتی که ۲۵ سالمون شد میخوایم رسمی کنیم رابطمونو.فعلا من ۲۱ سالمه و ایشون ۲۳. ماشینشو تا قبل عید میخره و خونه هم داره.اما خونه اش طبقه بالا خونه پدر مادرشه.خودش هم بچه اوله.خانواده ها فعلا مخالفن.البته خانواده من.خانواده ایشون هم ۱۰۰ راضی نیستن و خب میخوان ببیینن منو پارتنرم چقد مصمیم.منو پارتنرم واقن همو دوس داریم و بر خلاف سن کمی که داریم تو اتفاقاتی که افتاد این مدت ک با هم بودیم سخو مقاومت کردیم و دوس داشتنشو بهم ثابت کرده.منم دوسش دارم اما خب از اینکه الان وضعیت مالیش خوب نیس ناراحتم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۴ سال دیگه خدا بزرگه

چ جوری اینقدر فاصله رو میتونید تحمل کنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چطوری‌ سختی کشیدید و از راه دور مقاومت کردید ؟!

مثلا تو جنگ نت نبود نامه نوشتین؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

برای دختر راه دور خیلی سخته. مگر چقد به پسر اعتماد داری که به اون سختی های دوری از خانواده بچربه فک کن بچه دار بشی خانوادت نیستن کمکت کنن

کاری باشه حداقل فردا میرسن بهت

دلت بگیره نمیتونی یه ربه برسی خونه بابات و...

اقایونی که معلمن مهمولا دوشغله هستند اگر مشکلت وضعیت مالیه ،بهش بگو تا وقتی قراره رسمی بشید بره یه حرفه ای یاد بگیره بعد از ظهرا و اوقاتی که نمیره مدرسه اون کارو انجام بده و یه پولی در بیاره اینجوری جلو میوفتید