2777
2789
عنوان

كي از فايلهاي سيد حسين عباس منش زندگيش خراب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21309 بازدید | 94 پست
ی مرده ک از هیچی هیچی ب بهترین و بزرگترین ویلا رسیده تو آمریکا  فایل های درباره انرژی مثبت&nbs ...

به امريكا رسيده كه با فروش فايلي اي دوزاريش به ادم هاي ساده و بي سوادكه راحت گول ميخورن

من فك ميكنم اون از جايي حمايت ميشه كه تيشه به ريشه خانواده ها و دين و ايمانهاشون بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازشون نگذره به اسم انگیزشی و اینا اومدن رو مغز یه سری بنده خدا چنبره زدن. منم دیدم یکم که باهاشو ...

دقيقا 

ميگن هم فركانس نيستي با من

حرفهاي چرت و پرت ميزنه

ميبرمش زير سوال عصبي ميشه ميگه تو هم فركانس نيستي

خيلي بدبخت شدم با اين فايلها

شوهرم يه ادم ديگه شده

تحملش رو ندارم

اگه از نظر اعتقادی قوی بوده قبلا میتونی برش گردونی بهش بگو این راه رشد کردن نیست معنویت آدم و مهربون تر و متواضع تر میکنه نه اینکه فقط خودشون و میبینن و به دیگران توهین آمیز نگاه میکنن قطعا خدا خوشش نمیاد 

اگه از نظر اعتقادی قوی بوده قبلا میتونی برش گردونی بهش بگو این راه رشد کردن نیست معنویت آدم و مهربون ...

خدا روشكر الان نماز جماعت ميره مسجد مثل سابق و قران و نماز ميخونه از لحاظ ديني يه خورده برشگردونديم

ولي هزار تا افكار اشتباه تو مغز اين فرو كرده

خدا روشكر الان نماز جماعت ميره مسجد مثل سابق و قران و نماز ميخونه از لحاظ ديني يه خورده برشگردونديم ...

زمان میبره الهی خود خدا کمک کنه بقول یکی از اقوام اینا نون حلال خوردن برمیگردن ولی خدا نگذره از کسایی که جیب مردم و با حرف های غلط خالی میکنن یاد خدا دل و آروم میکنه خدا خودش بدون پول و رایگان خودش و در اختیار همه ی بنده هاش گذاشته رزق و روزی دست خودشه بعد امثال اینا از دل پاک آدما سو استفاده میکنن

به امريكا رسيده كه با فروش فايلي اي دوزاريش به ادم هاي ساده و بي سوادكه راحت گول ميخورن من فك ميكنم ...

من همینجوری چند تا فایلاش رو‌گوش‌ کردم نمی‌دونستم اینجوریه ک‌شما میگید😵‍💫😣😣