كي زندگيش با حرفهاي سيد حسين عباس منش خراب شده؟شوهرم من و داشت بدون هيچ اختلافي طلاق ميداد بره مهاجرت كنه امريكا،كلا عقلشو از دست داده بود ميخواستيم تو تيمارستان بستريش كنيم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه از نظر اعتقادی قوی بوده قبلا میتونی برش گردونی بهش بگو این راه رشد کردن نیست معنویت آدم و مهربون تر و متواضع تر میکنه نه اینکه فقط خودشون و میبینن و به دیگران توهین آمیز نگاه میکنن قطعا خدا خوشش نمیاد
خدا روشكر الان نماز جماعت ميره مسجد مثل سابق و قران و نماز ميخونه از لحاظ ديني يه خورده برشگردونديم ...
زمان میبره الهی خود خدا کمک کنه بقول یکی از اقوام اینا نون حلال خوردن برمیگردن ولی خدا نگذره از کسایی که جیب مردم و با حرف های غلط خالی میکنن یاد خدا دل و آروم میکنه خدا خودش بدون پول و رایگان خودش و در اختیار همه ی بنده هاش گذاشته رزق و روزی دست خودشه بعد امثال اینا از دل پاک آدما سو استفاده میکنن