2777
2789
عنوان

كي از فايلهاي سيد حسين عباس منش زندگيش خراب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21301 بازدید | 94 پست
چقددددرر مثل شوهر سابق من😳

من ی چیز میگم اول یکیو پیدا کنید که تو تحقیقات بیطرف معلوم بشه وضعش خوب شده با فایلای عباس منش دوم اگه این ادم اینقدر معنویه چرا اینقدر حرص پول داره نه تخفیف نه مجانی ..  فقطم میگه تا پول ندی فایلا کار نمیده که چرندترین حرف دنیاس ،بعد کی دیده ایشون چیا داره؟دلیل بعد چطور قوانین فقط به نفع جیب این اقاس؟این اقا خیلی راست میگه ؟باشه فایلارو مجانی نده ولی پولشو کلا صرف خونه ومدرسه سازی بکنه ، میکنه؟فایلاشو گوش کن ،نود درصد داره زندگینامشو میگه :من با عزیز دل رفتیم دریا من رفتم ماشین خریدم من هواپیما خریدم من موشک خریدم باور کنید اینم مثل باقی کلاهبردارا داره از وضعیت ما و ارزوهامون سواستفاده میکنه

والا خانم محترم من دو ساله دارم عباسمنش گوش میدم همسرمم چند ساله داره گوش میده هیچ کدوم ازین حرفای شمارو نشنیدم که بزنه و این همه ادم نتیجه گرفتن خود منم نتیجه گرفتم 

اگر بین هزار نفر یکی نتیجه نمیگیره یعنی مشکل اون یک نفره که کلا اشتباه فهمیده 

شما و همسرتون کلا اشتباه فهمیدید 

زندگی ما که خراب نشده خیلیی بهتر از قبلشم شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای چطوری برگردوندی؟؟شوهر من نابود شد کلا😭😭😭😭

شوهر دوستم خودک‌شی کرد 20میلیون می دادن نفری که پاکسازی بشن، 25میلیون نفری که یه دوره برن آخرم به رحمت خدا رفت، اسکولشون می کنه خرج کنید جاش میاد اینا هم پولشون رو خرج دوره های چرت این می کنن

ببینید تمام دینها و اعتقادات و بطور کلی راه و روشها برای بهتر زندگی کردنه ،حالا یا برای بهتر زندگی کردن اونیکه این روشو تبلیغ میکنه یا برای مردم ،که دومیش کمتره ،ایشون (اقلی عباس منش)میگه من از تمام مفسرین قرآن بهتر بلدم ،از همه فیزیکدانا بیشتر میدونم ازتمام عالم بهتر میدونم ،اگر اینطوره ایشون چرا این اصول عالیو به نشر نمیذارن ؟کدوم پیغمبرو دیدید که بگه من همه چیز میدونم؟کدوم پیغمبرو دیدید که بگه اینقدر پول بدید تا من اصول دینمو بهتون بگم!من ادم مذهبی نیستم ،هیچدشمنی با عباس منش ندارم اما وقتی میبینم نشسته اونسر دنیا از ندانسته های یک عده آدم خوشقلب داره تغذیه میکنه متاسف میشم ،دقت کنید ایشون دوتا مطلب درش مشخصه ،اول عقده حقارت شدید و دوم خود بزرگ پنداری تو فایلاشون میگن همه اعتقاداتو بریز دور ازاونطرف فقط تعریف از خود من با دمپایی رفتم هواپیما خریدم ،من گواهینانه خلبانی دارم ،من کاخ دارم ،من عزیز دل دارم من من من خوب برادر تاز شستت آفرین ولی قرارنیست بیای با اینا ملتو سر کیسه کنی ،اینکه میگه اگه فایلارو نخری کار نمیده اونقدر مضحکه که مثلا خدا بیاد بگه برای استفاده از قرآن باید کرایه بدی،بعد یکنفرو فقط یکنفرو پیدا کنید که تو اطرافتون و تو کسایی که میشناسید با اصول ایشون از مثلا پراید رسیده باشه به پورشه ،یا از ایران بره امریکا و بشینه پیش ایشون بگه من یکسال درسای ایشونو گوش کردم اومدم امریکا و ووو 

والا خانم محترم من دو ساله دارم عباسمنش گوش میدم همسرمم چند ساله داره گوش میده هیچ کدوم ازین حرفای ش ...

خفه شو  الکی تبلیغ اون عباسمنش لاشی رو نکن حرومزاده‌ . 

همتون یه مشت ک‌صخلید و جیب اون آشغال رو پر از پول کردید و اما خودتون عین سگ دارید زندگی میکنید  روانیا

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...