2777
2789
عنوان

كي از فايلهاي سيد حسين عباس منش زندگيش خراب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21301 بازدید | 94 پست
وا فایلاهاش خوبه ک  درباره انرژی مثبته  شوهرت فقط اون قسمتش رو گرفته ک رها کنی چیزای بهت ...

شوهر من مو به مو به همه صحبتهاش گوش كرد و اجرا كرد ،هر فايل و ١٠٠بار به گفته عباس منش گوش مرد

مخ سوهرم زد بغل ،فكر ميكرد پيامبر شده بهش وحي مياد

خدا لعنت كنه ملعون عباس منشو

زندگي خراب كنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر که چیزی نمیگه شما توضیح میدید درباره فایل هاش؟

انگيزشي صحبت ميكنه

اولين جلسه ميگه هر چي باور تو ذهنتون داريد بريزيد دور ،

باورهاي جديد بريزيد تو ذهنتون

بعد از دين و ايمان ميندازه از خانواده ميندازه 

يه ادم كسخول و كم عقل به ادم تحويل ميده

خيلي هم از قران و خدا صحبت ميكنه همش اشتباه

خيلي هم بي سواده

چند تا از نزدیکای ما خیلی تغییر کردن خودشون فک میکنن خیلی خوب شدن ولی قیافه هاشون و حالشون کاملا برع ...

دقيقا

من شوهرم ريشاش سفيد شد

فك ميكنه خيلي عاقل شده و اگاهي هاش بالا رفته

فك ميكنه همه نادانن

شوهرم كلا زد بغل ،ديوونه شد حدود ١٥روز

دقيقا من شوهرم ريشاش سفيد شد فك ميكنه خيلي عاقل شده و اگاهي هاش بالا رفته فك ميكنه همه نادانن شو ...

وای دقیقا این حس توشون وحشتناکه کاملا فک میکنن فقط خودشون می‌فهمن و بقیه در جهل و نادانین.

وا فایلاهاش خوبه ک  درباره انرژی مثبته  شوهرت فقط اون قسمتش رو گرفته ک رها کنی چیزای بهت ...

ميگه به كسي دل نسوزونيد

ميگه حتي به بچه خودت هم دلت نسوزه

ميگه اصلا به خانواده و همسر و فرزند وابسته نباش

ميگه سعي كن تنها باش

ميگه مالتو خرج كن باور فراواني داشته باش پول مياد بي خيال باش ،فقط كافيه باور داشته باشي

به اينده اصلا فكر نكن

ميگه شما اين فايلها رو گوش مردي فركانست بالاست ،با ادمهاي هم فركانس خودت باش،مثلا همسرت هم فركانس نيست ازش جدا شو

ميگه نماز نخون ،همين كه فكر خدايي يعني عبادت

ميگه محرم و نامخرم يعني چي

همش امريكا رو تبليغ ميكنه كه مهاجرت كنن

خيلي چيزهاي ديگه تا صبح بايد بنويسم

سرت رو درد نيارم يه خونه خراب كن به تمام معنا

خدا و قرآن و اول میاره که بهش شک نکنن ولی کم کم به بی اعتقادی میرسونه طرف و

یعنی این فامیلای ما دیگه هیچی و انگار قبول ندارن اعتقادی پوکیدن خودشون هم متوجه نمیشن چی میگن فقط یه چیزایی و تکرار میکنن.چقدم پول دادن و هزینه کردن ولی از نظر مالی همونن 

وای دقیقا این حس توشون وحشتناکه کاملا فک میکنن فقط خودشون می‌فهمن و بقیه در جهل و نادانین.

عذابي كشيدم  و دارم ميكشم

فقط و فقط بخاطر ملعون عباس منش

شوهرم تقريبا خول شده

از بس از عباس براي خودش بت ساختش

خدا و قرآن و اول میاره که بهش شک نکنن ولی کم کم به بی اعتقادی میرسونه طرف و یعنی این فامیلای ما دیگ ...

دقيقا

خودشون هم نميدونن چي ميگن مثل احمقا حرف ميزننً

از لحاظ مالي هم همونن

زندگيمو نابود كرد عباس منش خدا لعنتش كنه

شوهر من به همه حرفهاش عمل ميكنه و هر فايل و١٠٠بار گوش ميكنه

اندازه تمام عمرم نذر و نياز مردم كه اين بلا از خونه من بره بيرون

عذابي كشيدم  و دارم ميكشم فقط و فقط بخاطر ملعون عباس منش شوهرم تقريبا خول شده از بس از عباس ...

خدا ازشون نگذره به اسم انگیزشی و اینا اومدن رو مغز یه سری بنده خدا چنبره زدن. منم دیدم یکم که باهاشون صحبت میکنیم ازشون دلیل میخوایم یا زیر سوال میبریم سریع میگن هم فرکانس ما نیستی ساکت میشن😁