2777
2789
عنوان

خواهش میکنم‌توراخدا بیاید راهنمایی کنید راجع ب طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 59 پست
از شما که تحصیلکرده ای تعجب میکنم اگر چیزایی که نوشتی حقیقت داره و خودت مشکلات روحی نداری چطور تا ا ...

عزیزم چون ۱۰ سال بخاطرش تلاش کردم فکر یمکردم زیر یه سقف رندگی خیلی خوبه 

با این اوصاف ایا درسته برگزدم؟

نه اصلا

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونی چقد سختمه بخوام برگردم

خیلی شرایط سختیه😔

اگر چند درصد احتمال میدی درست میشه بهش یک فرصت دوباره بده ولی حتما حتما حداقل حق طلاق بگیر

تا اگر دوباره اذیتت کرد حداقل بتونی راحت جدا شی

ببین حق طلاق اگر تونستی حتما بگیر چون با این تعاریفی که ازش کردی ممکنه برای طلاق گرفتن اذیتت کنه

خیلی شرایط سختیه😔 اگر چند درصد احتمال میدی درست میشه بهش یک فرصت دوباره بده ولی حتما حتما حداقل حق ...

الان میگ هرروزی گفتید میام طلاقت میدم 

میدونی روز اخر بی ابروم‌کرد جلو همسایه ها وای اصلا نمیتونم بگم چ کارای کرد واس اینه روحم در عذابه برگردم

راست میگه کمتر بزنش گناه داری طفلی    

ببین فکر کن یک بار ب شوخی زد تو صورتم منم زدم اصلا داشتیم میخندیدیم بعد چند روز پیش زنک زد ب مادرم ک دختر توهم منو میزنه

ببین فکر کن یک بار ب شوخی زد تو صورتم منم زدم اصلا داشتیم میخندیدیم بعد چند روز پیش زنک زد ب مادرم ک ...

بگو حتما کار زشتی کردی که تنبیه شدی پی پی کردی تو خونه یا ماستارو ریختی تو قیمه ها