2777
2789
عنوان

خواهش میکنم‌توراخدا بیاید راهنمایی کنید راجع ب طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروطت زیادبوده خوب اونم دلسردمیشه ولی حدعقل دوسه تاازشرطاتوقبول میکردک معلوم شه پشیمونه وقصدنداره دوباره اذیتت کنه حق طلاق وفرزندیاکاروحتمابگیرحق خروج کشورو...زیادمهم نیس

همیشه بیشترین ضربه رو از بزرگ ترین آرزوت میخوری .....
عزیز دلم بچه نداری؟؟ اگر جدا بشی خانواده پشتت هستن؟؟ میتونی ازش دل بکنی؟؟

نه بچه ندارم

اره خانوادم نظرشون طلاقه ولی میگن باز تصمیم نهایی با تو

خودم شغل دارم

ببین دل کندن زمان میخواد ولی میتونم 

دقیقا خودمم نظرم همینه 

اصلا فکرم نکن

با این شرایطی که توصیف کردی هر چه زودتر خودتو نجات بده

تا الان هنوز سنت کمه کلی ایده ال ها پیش رو داری

دو روز دیگه تو میمونی و حسرت کلی کار نکرده

وقتی اصلا کارهای اشتباهشو قبول نداره و به شما اجازه بیرون رفتن از خونه نمیداده ولی میگه ازادی داشتی ...

بله در‌کل غیر منطقیو شکاکه و همیهش انگشت اشاره اش سمت بقیه اس 

نه بچه ندارم اره خانوادم نظرشون طلاقه ولی میگن باز تصمیم نهایی با تو خودم شغل دارم ببین دل کندن ز ...

چندساله باهم زندگی میکنین

غیر از بار اخر قبل از این هم پیش اومده باهاش قهر کنی و با وعده وعید الکی بده و هیچ تغییری نکنه

ببین بحث اینه اصلا کلا هیچ شرطیو قبول نیمکنه

خودت سبک سنگین کن ببین ارزششوداره ک دوباره ازجوونیت واعصابت مایه بذاری برازندگی بااون یان اگ میخوای ی فرصت بهش بده ب شرط دادن حق طلاق واینک حواست باشه ک اصلاباردارنشی اگ خوب شدباش بمون نشدم ک الکی عمرتوباش هدرنده وتمام کن بره

همیشه بیشترین ضربه رو از بزرگ ترین آرزوت میخوری .....
با این اوصاف ایا درسته برگزدم؟

نه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
چندساله باهم زندگی میکنین غیر از بار اخر قبل از این هم پیش اومده باهاش قهر کنی و با وعده وعید الکی ...

بیین دو سالونیم ازدواج کردیم قبلا هم دوست بودیم

ولی همیشه ازددوران دوستی هم اینطور بود و من فکردمیکردم درستب شه از هقته اول‌ازدواج کتک زد برگشتم خونه خواهرم ب خانوادم ولی نگفتم بعد زنگ زدن کلی خواهش خودش و برادرش برگشتم تا دو روز التماس کرد بخشیدمش باز همون رفتارا تکرار شد چندیدن بار تکرار شد وهرروز‌بحث بود برادرش هرسری باش ضحیت میکرد قول میداد باز تکرار کرد اینداولین باره خانواده خودم میدونن