2777
2789
عنوان

خواهش میکنم‌توراخدا بیاید راهنمایی کنید راجع ب طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 59 پست
این یعنی اصلا قبول نداره اشتباه کرده فکر میکنه کارش درسته واسه همون حق به جانبه

بله تازه دوشب. پیش جلوی خانوادم میگف دختر سما شبهه داره طلاق میگف حتما چیزی هست میخواد ژلاق بگیره میگفت مدیریت شده این زندگیو ب اینجا رسوند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میخوام ببینم من زن پر توقعی هستم من خواسنه نامعقولی داشتم یا این چیزا حق طبیعی هرزنی هست

عذر میخوام که اینو میگم ولی خودت هم ناپختگی هایی داری

حتما به یک مشاور خوب مراجعه کن

عذر میخوام که اینو میگم ولی خودت هم ناپختگی هایی داری حتما به یک مشاور خوب مراجعه کن

من با مشاور اونم چندین نفر صحبت کردم نظرشون طلاقه من نمیگم ک من بی عیبم ‌ولی حداقل ب اندازه توانم درست رفت

من با مشاور اونم چندین نفر صحبت کردم نظرشون طلاقه من نمیگم ک من بی عیبم ‌ولی حداقل ب اندازه توانم در ...

نه در این مورد کلا میگم

اینکه انقدر روی همچنین موردی با وجود مخالفت خانوادت اصرار داشتی و ازدواج کردی و الانم با این اتفاق ها باز هم برای جدایی مرددی نشون دهنده اینه که یا اعتماد به نفس کمی داری یا خلا داری توی زندگیت

نه در این مورد کلا میگم اینکه انقدر روی همچنین موردی با وجود مخالفت خانوادت اصرار داشتی و ازدواج کر ...

میدونی اینقد اطرافیان بهم تلقین میکنن ک پشیمون میشی اینده و اینا باعث میشه این حسو داشته باشم