2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم حرف بزنم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 60 پست

عزیزم شوهرت داره پنهون کاری میکنه و اونی ک ترس ازدست دادن داره تویی؟

چرا یذره برای خودتون ارزش قاعل نیستین 

چرا نمیخواین ی زندگی خوب داشته باشین تلاشتون برای موندن تواین حجم از بدبختی واسه چیه

اون بااینهمه پنهون کاری و کارای پنهونی ک بنظر من البته باصحبتهای شما ب این نتیجه میرسم پای یه زن دیگه وسطه چون س.ک.س چت هم میکنه و بنیازهای شما اعتنا نمیکنه 

اونوقت اون باید ترس داشته باشه اما برعکس شما ترس داری

اگ میخوای شوهرت ادم بشه درست زندگی کنه اولا ترسهاتو دوربریز

دوما موطفه پنهون کاریو کنار بذاره چون زندگی مشترک همخ چیش مشترکه هیج پرده ای وچیز خصوصی ب هیچ عنوان نباید بین زنوشوهر باشه

نمیدونم چجوری اینو قبول کردی 

ترسهات بلا سرت میارن

گوشی رمز داره پتهون میکنه توجیبشه حموم میبره این خبرا بین زن شوهر نباید باشه

اگ شما مثل اون باشی بنظرت سکوت میکنه؟

مسلما ک نه و قورتتون میده توام همونطور هییییچ حقی نده  ک کم کاری کنه اگ نمیتونه درست عین ادم زندگی کنه و اصول اخلاقی و تعهد رو رعایت کنه بهتره اون زندگیو ترک کنی 

یذره ارزش قاعل باشین برای خودتون تقلا و اصرارو پافشاریتون توی بدبختی و منجلاب موندنتون اوضاع رو بدتر میکنه بهتر نمیکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
یبار رو ضبط صدا تو ماشیتش گذاشتم،من و میخواست سر راه پیاده کنه و یجور مشکوکی هم هی ب ی نفر رد تماس م ...

ولی حالا ک خیلی شکات زیاد شده یه بار دیگه هم امتحان کن ک خودت مطمئن بشی حداقل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی احتمال میدم با همونی ک چت میکرده ریختن رو هم

ن اون از این شماره های پولی بود،مطمئنم رابطه خاصی بینشون نبوده.چون بعدشم حرف دگ نزده بودن،ولی احتمال این ک با همین جور شماره ها دوباره س چت کرده باشه هست.....اگ بفهمم این کارو کرده واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم،با ی بچه.کجا برم ؟ب کی بگم؟ 

اهممم

انشالله ک چیزی نیست و تو حساس شدی عزیزم ما هیچکدوم ن توی زندگیتیم ن از رفتار و کردار شوهرت خبر داریم پس نمیتونیم خیلی مطمئن نظر بدیم ولی خودت باید حواست ب شوهرت باشه دیگ

ن اون از این شماره های پولی بود،مطمئنم رابطه خاصی بینشون نبوده.چون بعدشم حرف دگ نزده بودن،ولی احتمال ...

ببین جانم برا حل مشکلت اینجا دنبال مشاور نباش چون ماها علم کافیشو نداریم پول بده هزینه کن برو مشاور 

عزیزم شوهرت داره پنهون کاری میکنه و اونی ک ترس ازدست دادن داره تویی؟ چرا یذره برای خودتون ارزش قاعل ...

من اصلا پیش اون تقلا و اصراری ب این ک ادامه بدم نمیکنم.حتی باهاش حرف نمیزنم چون شان و شخصیت خودمو میارم پایین با توجه ب برخوردی ک بعد حرف زدن انجام میده و بی محلی میکنه،من سعی میکنم با همه اشوب درونم ظاهر زندگیم و عادی نگه دارم بخاطر ارامش بچم تا مطمئن شم دقیقا داره چیکار میکنه.....نمیخام بی گدار ب اب بزنم و تهشم هیچی ب هیچی،اگر مطمئن شم داره خیانت میکنه نمیدونم کجا برم و چیکار کنم با ی بچه اما قطعا کنارش نمیمونم.

من اصلا پیش اون تقلا و اصراری ب این ک ادامه بدم نمیکنم.حتی باهاش حرف نمیزنم چون شان و شخصیت خودمو می ...

همونجا که برای دندونش می‌ره تعقیبش کنی متوجه میشی اون موقع ها میره پیشش اگه کسی هست 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

ببین عزیزم الان فکر کن که اره صد در صد داره خیانت میکنه چه کاری ازت ساختس ؟؟؟ میخوای بری و یا بمونی ...

فعلا دارم سعی میکنم همین کارو کنم.....ولی واقعا قلبم شکسته،اگ بفهمم و مطمئن شم خیانتی هست نمیتونم دگ کنارش خوشحال باشم.ب امید این ک دارم اشتباه میکنم و چیزی نیست دارم سعی میکنم زندگیمو گرم تر کنم.امیدوارم بخاطر مسائل کاریش باشه ک من حساس باشم

یبار رو ضبط صدا تو ماشیتش گذاشتم،من و میخواست سر راه پیاده کنه و یجور مشکوکی هم هی ب ی نفر رد تماس م ...

خب شما چیکار کردی که قایم میکنه این چیزا رو از شما؟

اگر اینجوریه که میگی حتما یه مدت طولانی رفتار اشتباهی باهاش داشتی. شاید سر مسائل مالی ازش پنهانکاری کردی یا هی پول خواستی.

به هررررررر حال حتما حتما حتما با یه مشاور خوب حرف بزن. خیلی بینتون فاصله هست.حتی اگر خیانت نکنه، زندگی گرمی ندارید.

یچیزی میخام بپرسم معذرت میخام تو دوره پریود نیستی؟چون من وقتی تو دورمم اینجوری شکاک میشم😄

🤣🤣🤣🤣🤣چرا پریود هسم اتفاقا😂😂😂ولی قبل اینا شک کردم 😂😂

من اصلا پیش اون تقلا و اصراری ب این ک ادامه بدم نمیکنم.حتی باهاش حرف نمیزنم چون شان و شخصیت خودمو می ...

فقط میتونم بگم زنایی مثل شما ک قدرت اینوندارین از پس خودتون بربیاین و انقد ضعیف و عاجزانه پیش میرین خدابدادتون برسه

بااین شیوه ای توپیش رفتی شرایط بهتر نمیشه

مجبورش کن باهات حرف بزنه دادو بیداد میکنه اهمیت نده اون موظفه بتوجواب پس بده 

اگ واقعا چیزی نیست و شلوارش گوهی نیست دلیلی نیست رفتارهای شک برانگیز انجام بده 

آدمی اینکارارو میکنه ک خبریه و نمیخواد شما بدونی

ن ک باترس مدام اون گوشی صاب مرده رو قایم کنه و باخودش تاحموم ببره و ترس و وحشت داشته باشه یوقت شما دستت بگوشی نخوره چی داره تواون ک انقد ترس و وحشت داره

ساکت وانیستا هرجور شده حتی بجنگ بکش اما این قضیه رو حل کن نذار فک کنه میتونه دورت بزنه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲