2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم حرف بزنم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 3584 بازدید | 60 پست
نباید میبخشیدی خیانت هیچ توجیهی ندارع میتونست رفتارای بدتو به روت بیاره بگه خودتو اصلاح کن...بنظرم ب ...

جایی نمیره که تعقیبش کنم،هر چی باشه تو همون گوشیه....کارش با داییم یه جاست و سر ساعت میره و میاد ،همکاراشم تو ساختمون خودمونن و میدونم ساعتای کاریش و.....

حالش و با حرف و رفتار و قهرم گرفتم،ساده نبخشیدم ،اما نمیتونسم ولش کنم ،هم دوسش داشتم،هم بچه داشتیم ،هم هزار تا دلیل دگ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا دلم نمیخواد اینجوری بگم ولی خیلی مشکوکه. ببین دنبال اثبات نباش. فقط به فکر حرف زدن با یه مشاور ...

متاسفانه یه بچه دارم 🥲که بخاطر اون خیلی راها روم بسته میشه.....ممنونم❤

واتساپشو هک کن با همراه من یا ایرانسل من ریز مکالمات و پیامکاشو چک کن 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بگو بهش بخاطر چت اونبار باید کاری کنی که من آرامش و اطمینانم رو دوباره به دست بیارم ولی برعکس داری با این کارها دلم رو نامطمئن می‌کنی. با دلبری و مهربونی اجازه نده گوشیش آنقدر خصوصی باشه و اجازه نده دست بزنی. بگو معنی نداره زن و شوهر به خصوصی ترین خصوصی های هم محرمن دیگه گوشی که چیزی نیست. از خانمی  و دلبری و محبتت کم نذار ولی رهاش هم نکن. حتما بگو دلم پوسید همراهت میام دندانپزشکی و... بذار اگر کاری هم داره می‌کنه خودش رو جمع کنه

علاوه بر اینکه مشکوکه براش مهم نیست که شما بهش شک کنید چون خیلی داره تابلو بازی در میاره،فکر میکنم در حد همون س چ که قبلا تجربه کرده هست بخاطر همین گوشیشو مخفی میکنه،بعضیها به اینجور روابط اعتیاد پیدا میکنن

عزیزم نمیخام ذهنیتت رو نسبت ب شوهرت خراب کنم ولی با این چیزایی ک گفتی یخورده انگار واقعا مشکوکه شوهر ...

یبار رو ضبط صدا تو ماشیتش گذاشتم،من و میخواست سر راه پیاده کنه و یجور مشکوکی هم هی ب ی نفر رد تماس میداد،،،،،،ولی بعدا که گوش دادم دیدم صحبت کاری کرده،کلا خوشش نمیاد من از کاراش خ سر در بیارم و این مسائل و نمیزاره بفهمم.میخان با دوستش ی شرکت بزنن ک تو همون ضبط صدا فهمیدم...بضی وقتا فک میکنم شایدم برا اینجور چیزا گوشیش و قایم میکنه،برا همینم نمدونم چجور فکری راجبش بکنم

گوشیشو نمیده دستش همراه من و‌..هم ک پیامک میاد رو گوشی شوهرش

اگه رمز داشته باشه وقتی میزنه شارژ میتونه انجام بده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
علاوه بر اینکه مشکوکه براش مهم نیست که شما بهش شک کنید چون خیلی داره تابلو بازی در میاره،فکر میکنم د ...

😔😔😔اره اصلا براش مهم نیس.

حتی میفهمه ناراحت میشم اما هیچ کاری نمیکنه

یبار رو ضبط صدا تو ماشیتش گذاشتم،من و میخواست سر راه پیاده کنه و یجور مشکوکی هم هی ب ی نفر رد تماس م ...

یچیزی میخام بپرسم معذرت میخام تو دوره پریود نیستی؟چون من وقتی تو دورمم اینجوری شکاک میشم😄

ببین عزیزم الان فکر کن که اره صد در صد داره خیانت میکنه چه کاری ازت ساختس ؟؟؟ میخوای بری و یا بمونی و با ذلت ادامه بدی ؟؟؟ بهترین کار اینه که تحت هیچ شرایطی به روی خودت نیاری چون اگر بروز بدی هیچ کاره ازت ساخته نیس و باعث شدی ترس اون بریزه و گستاخ بشه و دفعات بعد بدون هیچ ترسی بره سراغ اینکار به نظرم بشین عیب هاتو جست و جو کن روشون کار کن و برطرفشون کن به ظاهرت و اعتماد بنفست برس و اونقدر غرق در محبتش و عشقش کن که شک نکن بعد یه مدت از کارش پشیمون و شرمنده میشه خودش خسته میشه و دست برمیداره تحت هیچ شرایطی کاریش نداشته باش حتی ازش نخواه که باهم صحبت کنین یه مدت به حال خودش رهاش کن در عوضش کارایی که گفتمو انجام بده