2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم حرف بزنم که...

3581 بازدید | 60 پست

سلام دوستان،به یه مشکلی خوردم که واقعا نمیتونم با کسی در میون بزارم جز اینجا که دگ خیالم راحته کسی نمیشناستم😂

من و شوهرم ب شکل سنتی تو سن کم ازدواج کردیم و اوایل خیلی خیلی مشکل داشتیم،ولی به مرور همه چی خیلی خوب شد،بهم ثابت کرد خیلی دوستم داره.خیلی جاها بچه بازی در اوردم و حماقت کردم اما پام‌وایساد همیشه و خیلی سعی میکرد خوشحال باشم،خیلی حرف زدن بلد نبود از اولش اما با کاراش احساسشو بهم ثابت کرد.گاهی هم خیلی کم حرف میزد اما حرفاش خ دلنشین بود همون کمم ک بود.یه مدت هم که گذشت و خ باهاش حرف زدم راجب حرف نزدنش همیشه هم در حد عزیزم و عشقم و میگفت کلا تو حرف زدناش اما هیچوقت نمیشست راجب مشکلی باهم حرف بزنیم،درد دل کنیم،یا سو تفاهمی و بر طرف کنیم،هر چقدم من حرف میزدم سکوت میکرد.کلا حرف زدن براش خیلی سخته.جوری که حتی یبار پای طلاق رفتیم و اخر سر بهش ثابت شد که اگر میشست حرف میزدیم اون مشکل تو اولین مراحل و خیلی ساده تموم میشد،اونجا قول داد حرف بزنیم ولی پاش واینستاد.با این اخلاقش کنار اومده بودم و خیلی هم و دوست داشتیم و باهم خوب بودیم و واقعا کنارش اروم بودم

تا زمانی که بچه دار شدیم،افسردگی گرفتم و خیلی بد اخلاق شدم اما باهام کنار اومد و اونم گذشت،ولی چند وقت پیش تو گوشیش دیدم که با یه نفر پولی س ک س چ ت کرده و تماس ویدیویی داشته،بهش ک گفتم مثل همیشه حرف نزد و رفت و در اتاق و بست بجای عذر خواهی....بعد کلی اصرار من اومد حرف زد و عذر خواهی کرد و ی سری دلیل اورد از رفتارای من ک حقیقتا بهش حق دادم،درسته خیانت هیچ جوری قابل توجیه نیست اما حس کردم با توجه ب دلایلش و حرفاش جای بخشش داره.خ سعی کردم خودمو درست کنم،خونم و مرتب نگه دارم غذام اماده باشه،خوش اخلاق باشم خوشحال باشم.....ولی الان نمیدونم حساس شدم یا واقعا رفتاراش عوض شده،اصلا به خواسته هام اهمیت نمیده حتی کمترینش،مثلا ی هفته بود میگفتم چیپس دلم میخاد نمیخرید یا دو ماه بود اساس کشی کرده بودیم میگفتم پرده رو نصب کن هی پشت گوش مینداخت و اگرم بهش میگفتم میگفت چقد غر میزنی،یه نرم افزار برا کارم میخام رو لپتاپ نصب کنه میگ باش ولی میره میخابه،جوری شده میترسم اصلا باهاش حرف بزنم یا چیزی ازش بخام که بهم بی محلی کنه یا بگه چقد غر میزنی.حتی امشب میخاسم بهش بگم دوباره ک چیپس بخره ولی ترسیدم بگم.اصلا دگ ابراز علاقه،بغل ،نوازش،حرف محبت امیزی چیزی ،هیییچی بینمون رد و بدل نمیش.اصلا هیچ حرفی نمیزنه تو خونه ک قبلا هم اینجوزی بود اما حس میکنم الان بیشتر شده یا مدلش عوض شده.از اون ور گوشیش و کلا قایم میکنه و ی ثانیه دست من نمیده،شبا میزاره تو جیب شلوارش و میخابه،تو حمام میبره،اصلا ی ثانیه ول نمیکنه گوشیش و،یا میزنه شارژ صداشو زیاد میکنه ک اگ در بیارم بشنوه،حتی یبار حمام بود گوشیم شارژ نداش بهم نداد ک زنگ بزنم.الان ب شدت بهش مشکوکم و دارم دیوونه میشم از فکر این ک چرا رفتارش باهام سرده یا گوشیش و قایم میکنه،هی فک میکنم شاید من حساس شدم و بخاطر کارشه،چون کارش جدیدا خ سخت شده و خ خسته س همیشه و خوابش خ کمه و تو فشاره.تایمی ک خونه نیست و کامل سر کاره و مطمئنم جای دگ نمیره ولی چند بار رفته یه شهر دگ برا درست کردن دندونش و هر بار من و ب ی بهونه نبرده  و وقتی برگشته بازم دندونش خراب بوده ک واسش هر بار ی دلیلی اورده،یبار گف قالب زدن دفه بعد برم،دفه بعد گف قالبش امتحانی بوده اصلی و ی هفته دگ میرم،ی هفته دگ رفت گف اندازه نبوده عوض کنن،یبار رف گف برم دوا کنم ک زود انجام بدن و......خلاصه ب این هم شک کردم.نمیدونم چیکار کنم،دوست دارم باهاش حرف بزنم تا بلکه ی چیزی بگه از این حال مضخرف دربیام اما جوری رفتار کرده ک میترسم از حرف زدن باهاش،ک محل نده یا بد تر بشه....نمیدونم چیکار کنم ک خودش بیاد حرف بزنه یا جواب حرفامو بده،اینم بگم که ی ماه پیش بهش گفتم ک نیاز دارم باهم حرف بزنیم اما تو همش از زیرش در میری و منم دگ نمیتونم بیشتر این اصرار کنم اگ برا خودت مهمه ک رابطمون خوب باشه اینبار تو سعی کن .جواب نداد و هیچ سعیی هم نکرد .من نمیخام رابطمون خراب بشه،دلم همون ارامش قبلمونو میخاد.نمیدونم چیکار کنم اصلا😔😔

تو اینجور مواقع نمیشه یه طرفه مشاوره داد باید دو طرف باشن

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ممنونم جامع توضیح دادی😂😂😂ولی یا معنی قطره چکونی نکردن رو نمیدونی 

یا کلا اهل جامعی😂😂😂یا خداییش نفهمیدی طوماااااار نوشتی خداشاهده هرچی اومدم پایین همچنان متن بود که نوشتی😂😂😂😂دیگه بادم رفت راهنماییت کنم

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

اگر گوشیش جدانمیشه ازش واقعا شک برانگیزه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

نباید میبخشیدی خیانت هیچ توجیهی ندارع میتونست رفتارای بدتو به روت بیاره بگه خودتو اصلاح کن...بنظرم باید حسابی حالشو میگرفتی بعدشم با این چیزای ک میگی صد در صد مشکوکه بنظرم تعقیبش کن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
من خوندم و بت میکم خدا ب قلبت ارامش بده...اینک بخاطر سک چتش بخشیدی خیلی زنه محکمی هسی...این. فتاراشم ...

اره واقعا مشکوکه و هر ثانیه قلبم تیکه تیکه میشه و دلم میخاد باهاش حرف بزنم ولی نمیشه😔

عزیزم نمیخام ذهنیتت رو نسبت ب شوهرت خراب کنم ولی با این چیزایی ک گفتی یخورده انگار واقعا مشکوکه شوهرت ولی بنظر من نمیخاد باهاش حرف بزنی و بهش هم گیر نده ک خیلی بخاد حواسش رو جمع کنه خودت رو عادی بگیر ولی یجوری اگ میتونی چکش کن مثلا نمیدونم میتونی یه وقتی ک میخاد بره بیرون و بیاد یه گوشی قدیمی میکروفنی چیزی بزاری روی ضبط صدا خیلی خوب میشه البتتتته اگ میتونی اگ چیزی دیدی تحمل کنی 

اصلا دلم نمیخواد اینجوری بگم ولی خیلی مشکوکه.

ببین دنبال اثبات نباش. فقط به فکر حرف زدن با یه مشاور خوب و حرفه‌ایی و در نهایت به فکر استقلال خودت باش. مراقب باش تا وقتی صد در صد بهش اطمینان پیدا نکردی بچه‌دار نشی!

شوهرت از بخششت سواستفاده کرده. حتی اگر خیانتم نکنه، معلومه خیلی لوس شده. تمرکزت رو کاملا بیار روی خودت و شرایط خودت. یه مدت ولش کن و با مشورت مشاور پیش برو. مشاور خوب برو، نه اونایی که میخوان به هر قیمتی زندگی رو برگردونن. 

به فکر باش. با چالش بزرگی مواجهی، برات آرزوی موفقیت میکنم. محکم و قوی و عاقل و صبور باش❤