2777
2789
عنوان

کرم پودرم‌تقلبی ه یعنی ؟؟

133 بازدید | 9 پست

کرم پودر گابرینی گرفتم ولی تو سایت استعلام تی تک میزنه رژ گابرینی یعنی تقلبی ه ؟؟کرم پودر اچ دی گابرینی رو گرفتم 

نگرانم بنظرتون پس بدم ؟؟باز نکردم نایلون شو اصلا دورش پبچیده شده 

توخریدن کرم پودر باید خیلی دقت کنی ،من دلم میخواد یه کرم پودر بخرم که مناسب پوست چرب باشه وهمه چی خودش داشته باشه مثل پرایمرو وضد افتاب و...ماندگارشم خوب باشه ولی نمیدونم چی بخرم ،اگه کسی سراغ داره بهم معرفی کنه

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.
توخریدن کرم پودر باید خیلی دقت کنی ،من دلم میخواد یه کرم پودر بخرم که مناسب پوست چرب باشه وهمه چی خو ...

چیکار کنم اینم برای پوست چربه تست شم‌ زدم تکون نخورده دویست شصت هزارم خریدم ای خدا روم نمیشه پس بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگه پلمپشو باز کرده باشی دیگه پس نمیگیرن که

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.

خوب ببرپس بده بگو تا حالااستفاده نکردم پوستمم خیلی حساسه میترسم ازش استفاده کنم 

نمیدونم والا ادم میترسه ،حالا خودتون میدونید