2777
2789
عنوان

با ی پسر مذهبی دارم حرف میزنم بیاید

648 بازدید | 39 پست

در مورد ی موضوعی دارم ارش کمک میگیرم بقران چند روز دیگ یک ماه هس ک باهم حرف مبزنیم یکبار اسم منو نپرسیده سن من حتی محل زندگیم هیچ سوال شخصی نپرسیده

همه حرفا حول و حوش همین موضوعی هس ک درگیرم شوخی اصلا نکرده حرف بیجا اصلا البته خشک نیستا مثلا نمیدونم چجوری بگم نرم حرف میزنه مایه ها طنز هم داره گاهز وقتا مربوط ب موضوع وقتی تشکر میکنم ازش چون خیلی کمک میکنع میگ نیاز ب تشکر نیس رسالتم اینع هرچی بلدم ب بقیه بگم خیلیم اطلاعاتش بالاس خیلی زیاد 

بچه ها عکسشو ک پروف دیدم خیلی ب دلم نشست😢 چی میشد ادما اینجوری بهم برسن قسمت همدیگه بشن 

هیچ سوال اضافه نپرسیده شوخی بیجا نکرده انقد توضیحاتی ک داد من گیج بازی درمیوردم اصلا عصبی نمیشد ریلکس جواب میداد

فکرم نکنید معلمی چیزیع بصورت رندوم باهاش تو گروه اشنا شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی😍

منم یه خواستگار داشتم،مذهبی بود،واقعااا پسره خوب و آقایی بود،سنگین و محجوب،خشک مذهب نبود اما بسیار مودب و با اخلاق بود، درباره مسائل ازدواج حرف میزدیم در اون حد که همو بشناسیم اما هیچوقت شوخی های نابجا یا جنسی نزد یا هیچ حرف غیر اخلاقی هم نزد

خانواده ی من مخالفت کردن اما وقتی فهمید بازم با متانت با من رفتار کرد و درک کرد

در کل پشیمونم که از دستش دادم

تو هم اگر میبینی واقعا پسر خوبیه از دستش نده،اینجور پسرا کم گیر میاند

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
ندیده نشناخته که نمیشهبقول یه استادی از کجا معلوم طرف دا.عشی نباشه خودشو خوب نشون میده😂یعنی دل آدم ...

حرف شماهم درسته فقط با پیام نمیشه شناخت،دو طرف باید همدیگه رو ببینند و دوره آشنایی داشته باشند

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
آخی😍منم یه خواستگار داشتم،مذهبی بود،واقعااا پسره خوب و آقایی بود،سنگین و محجوب،خشک مذهب نبود اما بس ...

اخه ما هیچ حرف خاصی خارج از کار من نزدیم اونم هیچ علامتی بمن ندادع هبچ کششی اصلا اصلا از حرفاش نمیشه فهمید حسش نسبت ب من چیه چون اصن حرفی نمیزنه راجع چیزی 

همه حرفاش کوتاه و تمام