2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18018 بازدید | 264 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سری تبریزیا عروسیاشون فقط خانوما هستن اقایون میرن بعد موقع شام میان

نه من منظورم از اینکه مختلط نیسیم اینکه توی تالار عروسی هس ولی خانوما و اقایون جدا هسن ...و اقایون واسه خودشون میرقصن😅😅

ولی مراسم حنابندون چون لباسا پوشیده میپوشیم مختلط ایم

من خودم عروسی نگرفتم الان 13 سال میگذره پشیمون نیستم، برای خواهرم عروسی گرفتیم شاهانه اون زمان اینقدر اون روزا خواهرم وخانواده ام استرس داشتن، که واقعا نمیتونستیم لذتی ببریم اونم فقط برای یک شب، بعد از اون من به همسرم گفتم عروسی نمیخوام، اونم قبدول کرد ونگرفتیم، همش خواهرم میگفت تو کار خوبی کردی، الانم شما همسرت اینطور که میگی خیلی خوبه، حیفه عزیزم شما که شرایطش رو میدونی باهاش کنار بیا، الانم اینقدر ملت تجملاتی شدن که هرجور بگیری باز یه چیزی از توش درمیارن،. برو آتلیه، مسافرت عشق کن عزیزم 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
شوهرمم همینو میگه اتیله و مسافرت نمیدونم بخدا بین عقل و قلبم گیر کردم

با عقلت جلو برو. جشنو بعدنم میتونی بگیری. با شوهرت شفاف صحبت کن. ببین چی میگه. ولی نمون عقد. زیاد موندی، گناه دارین برین سر زندگی تون

من وقتی که داشتم کارای عروسیمو میکردم یک درصد به کادوی مهمونا فکر نکردم جوری مراسممو برگزار کردم که ...

دقیقا منم میگم حال دلت نگاه کن 

یکی با خونه خریدن حالش خوبه 

یکی با جشن انچنانی 

یکی با ماشین خریدن 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
کاش منم میتونستم با خودم و این قضیه کنار بیام هم اعصاب خودمو خورد کردم هم اعصاب شوهرم بیچارمو

دوست عزیز 

یه چیزی خاهرانه بهت میگم 

اینجا یسری کاربرا کلا با واژه شوهر جنگ دارن و از کامنت هاشونم مشخصه دارن تشویقت میکنن به دعوا و ...

به نظرم بهتره با خانوادت مشورت کنی تا حداقل اونا بد خواه تو نیستن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نه من منظورم از اینکه مختلط نیسیم اینکه توی تالار عروسی هس ولی خانوما و اقایون جدا هسن ...و اقایون و ...

ما هم مختلط نیستیم جدا میگیریم

ولی تبریز که رفته بودیم عروسی دیدیم اقایون فقط حکم راننده خانومارو داشتن دعوتی در کار نبود ولی برای غذا میومدن تعجب کردیم، البته همشون اینطور نیستن