2777
2789
عنوان

من ب ادما آلرژی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 53 پست
حاجی مدرسه ک خوبه دارم میگم خوابگااااه۲۴ ساعتیییییا تو کلاسم یا تو خوابکاه کوفتی

باز تو میدونیی اونجا میان درس میخوننن همکلاسی های من میان مدرسه از هزار جور غلطا در میان آدم می‌شنوه از زندگی سیر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسی های من خرابن خراب من نمی‌دونم اینا خونه خانواده ندارن انگار از قبیله وحشی ها اومدن هرروز دعو ...

پس تو حق داری به نظرم این تنش خودش خیلی رو آدم تاثیر میذاره خدا به دادت برسه انشالله این یه سال رو تموم میکنی اونا رو به‌خیر تورو به  سلامت 

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺

نمدونم تازگیا از همه خوشم نمیاد حتی دوست صمیمیم ک ساعتها باهاش حرف میزدم از همه وحشت دارم میترسم😐

در کل حال روحی ات چطوره 

اره من اختلال افسردگی اضطراب دارم

براش رفتی دکتر  منظورم اینکه حاد هس یا نه معمولی  ؟من اصلا پارسال یه طوری بودم احساس می‌کردم آنسافالیت گرفتم توهم و...... اضطراب من شدید بود 

در کل حال روحی ات چطوره

راستش داغونم خیلی فشار رومه خیلیییی  استرس زیادی دارم مدام پامو تکون میدم دستام میلرزن

همه چی بهم ریخته هیچی سرجاش نیس مغزم سوت میکشه وقتایی ک فک میکنم خودمو میزنم ب بیخیالی الکی میخندم مسخره بازی میکنم فک میکنن همه اینجوریم ک نشون میدم ولی هیچکی نمیدونه چقد از تو ترکیدم 🤦🏼‍♀️👩🏻‍🦯

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نمیتونم تحمل کنم مدرسه من خاصه می‌خوام این هفته برم دولتی

ببخشید می پرسم ولی کنجکاوم بدونم ینی چطوری خاصه؟

براش رفتی دکتر منظورم اینکه حاد هس یا نه معمولی ؟من اصلا پارسال یه طوری بودم احساس می‌کردم آنسافال ...

حاد 

قرص میدن ک نمی‌خورم

قرص فایده نداره تا اخر اسیرشی جون تا ول کنی دوباره همه چی شروع میشه