2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18018 بازدید | 264 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن حالا ک نگیره برا سالگرد میگیره؟؟

شما که گفتی تب کنی، دور از جونت، میمیره برات. 

من خودم جشن گرفتم اونم 3 تا. ولی الان میگم بی عقلی کردم. 

ولی مهمه که با هم به تفاهم برسین

جهزیه رو کامل خودتون خریدین ؟چیا رو قرار داماد بخره ؟ درآمد شوهرت چطوره نمیتونه وام بگیره؟

از جهیزیه شوهرم فقط فرش خرید و تلویزیون بقیش با خودمونه

درامدش من اصلا سراغ ندارم چجوره نمیگه بهم شغلش آرایشگریه

وامم گرفته میگه نمیتونم زیاد قسط بدم

اونم میگه چششششششم عزیزم بفرما اینم صد میلیون برو جشن بگیر درحدی هیچ کاری نمیکنن ک شوهرم امروز برگش ...

میگم شوهر خواهرزادمگ گفت من یتیمم 

عروسی نگرفت بعدش همین خانمش باردار شد بچه اش که به دنیا امد خ اهرم برای بچه اش دندونی گرفت اول مامانشو دعوت کرد 

چرا اینجا یتیم نبود 

بگو پس تو که یتیمی من میگم جشن کوچیک بگیریم تو میگه علاوه به خانوادم کلی فامیلمم دعوت کنیم 

شوه ت هم میگه یتیمم هم میگه همه را دعوت کنیم 🙃🙃🙃🙃

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

اگه شوهرت واقعا انقدر خوبه به خواستش احترام بذار شما میخواید یه زندگی شروع کنید اصلا مهم نیست که جشن آنچنانی بگیرید بیان آخرشم مردم ایراد بگیرن.. واس دل خودتون برید آرایشگاه و آتلیه یه جشن خانوادگی تو خونه بگیرید مهم دوست داشتن و خوشبختیه نگران حرف مردمم نباش مهم آرامش شما و همسرته..من همسرم نصف خصوصیات خوب همسر شمارم  نداشت عروسی نگرفتیم پشیمونم نیستم ...گلم ببین اول زندگی اون همه خرج جشن عروسی رو به یه زخمی بزنید اگه داشت میگفتیم بگیره ولی چزا اون همه خرج کنی ولی پولو نذاری رو پول پیش خونه بهتر بگیری یا ماشین بهتر یا لوازم بهتر...

حرفت قشنگ بود  شانس ما هزینه عروسی با هدایا جبران نمیشه که  هدایا رو خیلی خیلی کم میارن& ...

من وقتی که داشتم کارای عروسیمو میکردم یک درصد به کادوی مهمونا فکر نکردم

جوری مراسممو برگزار کردم که بعدا حسرت هیچی به دلم نمونه

قبل شروع مراسم هم به همسرم گفتم هرچی که شد هر کی هرچی گفت تو بیخیال باش بیا بریم برقصیم و این شب رو برای خودمون موندگار کنیم

که همینجورم شد و خداروشکر همه چی عالی برگزار شد و هیچ کس هم حرف بدی نزد

اتفاقا همه گفتن چه خوب بود مراسمت

کادویی جمع نشد

حتی هفته بعدش سرویس طلامو فروختم

ولی غصه هیچی به دلم نیست

نه ناراحت سرویس طلایی ام که شاید سالی یه بار استفاده میکردم

نه خرجی که برای مراسمم کردم

آدم باید ببینه حالش با چی خوبه

خیلی دیگه رویاییش کردی    

قشنگه که😂😌

تازه ریسه رمگی هم بزنن به درختا اوفییی😍😂

یک روز که حالت خوب نیست توی مترو پای دختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیری برای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضر می شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تا آخرش را می خوری آنقدر که تا چند ساعت بعد حالت تهوع داشته باشی یک روز که حالت خوب نیست یک روز که حالت خوب نیست توی مترو کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا " پیدا می کنید تازهمی فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس!🖤🪶🌙

زندگی مشترک یعنی درک متقابل 

با این تفاسیر که گفتین خدا عمر طولانی بده  به همسرتون که ده هیچ از بعضی از مردای ماست و خیاری بهتره 

عزیزم منم خودم عقدم همسرمم خدا بهش خیر بده همه کاری برام کرده ولی منم جشن نمیگیرم 

پولشو قراره سرمایه گذاری کنیم واسه شغل همسرم 

واسه آینده خودمو و بچم 

یه عده میان میخورن و میرن فردا تو نون شبت اگه خدای نکرده گیر کنی هیچکسی نگاتم نمیکنه 

بشین فکراتو بکن 

قدر همچین همسری رو هم بدون 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨