2777
2789

نه اینکه ظاهرش عمل لازم نباشه ، چرا

اتفاقا نوکش باکسی هست و گنده 

و افتاده 

اما کلا ریسک عمل رو نمی‌خواستم 

ولی انحراف داخلی داره بینی می و همیشه کیپ 

شاید برای رفع انحراف مجبور به عمل بشم که دیگه گفتم یه سره شد کنم و زیبایی هم انجام بدم 

ولی ترس از عمل دارم.. یعنی ترس از بیهوشی 😪🥴

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

منم می‌ترسیدم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسته میگن بعد بی هوشی آدم چیزایی رو میگه که نباید بگع ؟ میگن هر چی بپرسی طرف راستشو میگه

بعد بیهوشی تا کاملا هوشیار نشی کسی بالا سرت نمیاد از خانواده فقط دکتر و پرستار هست

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

خب چی شد؟؟؟؟؟عمل کردی ؟

اره

بعد بیهوشی تا کاملا هوشیار نشی کسی بالا سرت نمیاد از خانواده فقط دکتر و پرستار هست

خب تو اون حالت بعد بی هوشی منظورمه که انگار هم تو هوشیاری هم تو بی هوشی 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

وای چقدر کم حرفی !!!!! خب دو کلام ادمو راهنمایی کن😒😒

خب سوال پرسیدی عمل کردی یا نه گفتم آره عمل کردم ترسمم ریخت 😐😐😐

خب تو اون حالت بعد بی هوشی منظورمه که انگار هم تو هوشیاری هم تو بی هوشی

نه چیزی نگفتم

خب سوال پرسیدی عمل کردی یا نه گفتم آره عمل کردم ترسمم ریخت 😐😐😐

خب یکم توضیح بدهیا دلداری بده 

یا مثلا بگو که بیهوشی چجوریه ؟؟؟

یا توصیه میکنی یا نه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️