2777
2789
عنوان

بیاین یکم حرف بزنم 🙃🥺❤️

118 بازدید | 14 پست

خانومایی که مجرد هستید و شاغلم نیستید یا خانم های خانه دار چیکار میکنید که تو خونه حوصله تون سر نره ؟ من تو یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم که تقریبا امکانات صفره از لحاظ خرید و تفریح  مجردم و بیست سالمه متاسفانه دانشگاه نرفتم و نمیتونم برم فعلا همش تو خونم خیلی افسرده شدم انگار زندگی برام پوچ شده همش می‌خوام خودمو از بین ببرم  ولی جرعت نکردم 🥺💔 لطفا برام دعا کنید زندگیم تغییر کنه 🙏❤️ 

آرزومه جای تو باشم 

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟ شماهم حرف بزن یکم خالی میشی 

چون امکانات دارم. تو شهر بزرگ زندگی می کنم، وضع مالیمون خوبه و مادرم صبح تا شب التماس می کنه برم بیرون از خونه ولی نمیرم. اگه مثل تو بودم و شرایطش رو نداشتم حداقل خودمو بابتش سرزنش نمی کردم. هر کاری می تونم بکنم و هیچ کاری نمی کنم 

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید
چون امکانات دارم. تو شهر بزرگ زندگی می کنم، وضع مالیمون خوبه و مادرم صبح تا شب التماس می کنه برم بیر ...

می‌دونی افسردگی به نظرم فرقی نمیکنه کجای دنیا باشی و تو چه شرایطی کلا هیچ خوشحالت نمیکنه قطعا اما شرایط بد تر حالت رو بد تر می‌کنه خب ، چند سالته ؟ من فکر میکنم اگر یه شهر بزرگ بودم حتما میرفتم بیرون و دوست پیدا میکردم و خوشمیگذروندم چرا نمیری؟

میدچنی انگار دیگه هیچ خوشحالم نمیکنه 💔  

منم یه مدت اینطوری بودم 

دلیلش این بود که زیاد تو یوتیوب و اینستا میچرخیدم و مسائل دیگه 

کلا حذفشون کردم 

دنبال دلیل حالت باش  کارای کوچیک انجام بده که بهت اعتماد به نفش بده احساس مفید بودن بکنی اصلا حال خودتو خوب کن دیگه اینطوری ناراحت نیستی☹❤

منم یه مدت اینطوری بودم  دلیلش این بود که زیاد تو یوتویوب و اینستا میچرخیدم و مسائل دیگه  ...

دلیلش چی بود عزیزم ؟ من خودم فک میکنم وقتی تو اینستا و اینا میبینم چقدر دخترا همسن خودم یا کوچیک تر و بزرگتر خوشحالن و پولدار و زندگی های عالی و تفریح های خوب دارن حالم باز خیلی بدتر میشه 💔، مرسی عزیزم برام دعا کن ❤️

دلیلش چی بود عزیزم ؟ من خودم فک میکنم وقتی تو اینستا و اینا میبینم چقدر دخترا همسن خودم یا کوچیک تر ...

والا دلیلش یکم چیزه 😅

اره دقیقا حس خوبی به ادم نمیده حتی اگه نخوای مثل اونا بشی فقط باعث ادم هی کارای تیک نخورده تو مغزش باشه 

بیخیال اونا باش راه خودتو برو 

لذت ببر ❤

می‌دونی افسردگی به نظرم فرقی نمیکنه کجای دنیا باشی و تو چه شرایطی کلا هیچ خوشحالت نمیکنه قطعا اما شر ...

هفده 

یجورایی می ترسم برم

اگه از خونه دور باشم یهو بخوام برم بگیرم بخوابم نمی تونم😂

مسخره است ولی واقعا می ترسم 

علاوه بر اون خیلی زشتم دلم نمی خواد بقیه نگام کنن (نگو کسی زشت نیست من جدا کمونیست نیستم با دروغ حال نمی کنم) ولی ازونجایی که کل عمرم تو خونه حوصلم سر نرفته یسری پیشنهاد دارم برات

اول که گوشی، کتابم باحاله، شمع سازی یه سه ماهی سرگرمت می کنه، خیالبافی کن، رو بقیه کرم بریز، رو کاغذ چرت و پرت نقاشی کن، بنویس، بخواب و درکل سعی کن نمیری 

برنامه ات برای آینده چیه؟ برام خیلی وحشتناکه به هجده برسم و هنوز همه چی همچین باشه (با اینکه یحتمل اتفاق میفته) حالا من یه نقطه کوری دارم 😂 تو منتظر چی هستی؟ چه امیدی داری؟ (حتی در حد خیالبافی)

هفده  یجورایی می ترسم برم اگه از خونه دور باشم یهو بخوام برم بگیرم بخوابم نمی تونم😂 مسخره ا ...

من هم زشتم 💔 و هیچ وقت نمیگم هیچ کس زشت نیست. ولی ببین عزیزم تو حد زیادی بخاطر سنت هم هست خب هنوز بچه ای و خب طبیعیه بری دانشگاه قطعا همه چی عوض میشه ، مرسی ❤️ از توصیه هات ، تقریبا هیچ برنامه ای ندارم هیچ کاش بمیرم و متوقف بشم کلا ، جلوشو بگیر من از ۱۶ این جوریم اگر اون موقع جلوشو می‌گرفتم کار به این حد داغون نمیرسید

من هم زشتم 💔 و هیچ وقت نمیگم هیچ کس زشت نیست. ولی ببین عزیزم تو حد زیادی بخاطر سنت هم هست خب هنوز ب ...

ولی من از سن خیلی کم اینجوریم 

عموم دو قطبی حاد داشت و افسردگی تو ژنتیکم بود

علاوه بر اون ADHD خیلی شدید و اختلالات اضطرابی هم داشتم. یادم نمیاد جور دیگه ای بوده باشم. مامانم می گفت وقتی کوچیک بودم خیلی بد گریه می کردم تا جایی که اونم باهام گریه می کرده. زبون که وا کردم گفته چته؟ گفتم شکم درد دارم. خلاصه این کل دکترای شهرو حتی شهرای دیگه هم می گرده ولی همشون میگن مشکلی ندارم. تا یه روز یه دکتر میگه مشکلم اعصابه. یعنی جدا از وقتی به دنیا اومدم اینجوری بودم 😂 جدا نمی دونم سر از کجا در بیارم. از طرفی بره ی سر به راهی نیستم و قطعا ازینجا میرم. از طرفی نه خوشگلم نه دیگه موارد رو دارم که ازدواج کنم. از یه طرف دیگه نمی تونم درس بخونم یا برم سر کار. جدا آینده ام وحشتناک نا معلومه و همه بخاطرش مضطربن. نمی تونم با جامعه کنار بیام، نمی تونم دوستی داشته باشم، حتی نمی تونم خیلی هوشیار بمونم ( ADHD ایم بدجور شدیده کلا هپروت زندگی می کنم. یجورایی هم خودم نمی خوام بیام بیرون چون خیالبافی مخدریه که باهاش چیزارو تحمل می کنم) جدا و جدا نمی دونم چه بلایی قراره سرم بیاد. بقیه اگه افسرده هم باشن میگن مثلا یکی میاد میگیرتم یه ظرفی چیزی می شورم زندگی میگذره ولی من اصلا نمی دونم کارم کجا می کشه. اول ممنون گوش میدی چون باید افکارمو مرتب کنم. بعد اینکه امروز تو کورا یکیو پیدا کردم که حس کردم منِ آینده است. داشت خودشو می کشت درست شه من بدبخت حالا تازه قراره مبتلا شم 😂 نمی تونم برم دانشگاه انقدر تو مدرسه زجر می کشیدم که قبول کردن فقط واسه امتحان برم. به معنای واقعی کلمه چهار یا پنج ساله روی کتابامم باز نمی کنم. نمی تونم وا کنم. اگه نمی دونی مغز آدما یاد میگیره به شرایط عادت و از چیزای دردناک لذت ببره تا فرد رو زنده نگه داره و من یجورایی درونا از این وضع لذت می برم با اینکه می خوام تغییر کنم. و روانشناسامم نمی تونن کمکم کنن چون نمی تونم بدون نقاب پیششون باشم. حتی نمی تونن بفهمن مشکلم چیه و معمولا به چیز الکی گیر میدن. بازم ممنون که اینو می خونی. من خیلی راجع به روانشناسی خوندم و اصولا آدم منطقی ایم، پس چیز زرد تحویلت نمیدم. اگه واقعا می خوای تغییر کنی من راهشو بلدم. هم بلدم چیزارو ریشه یابی کنم هم حل( می دونم نیم وجب قدمه ولی کل عمرم تو خونه داشتم راجع به روانشناسی می خوندم) می تونم کمک کنم اگه بخوای( آدما معمولا نمی خوان توهم خواستن دارن و اینم اوکیه) می دونم با خودت میگی اگه بلد بود برای خودش یه کاری می کرد ولی فکر نکنم درک کنی اوضاع تا چه حد ژنتیکیه. خوشحال میشم کمک کنم ولی قبلش باید بگی دردت چیه. افسردگی یه خشم خوابیده است. یه خشم عمیق حل نشده. معمولا آدما یک یا دو ضعف شخصیتی یا اقتصادی یا ظاهری  دارن که ازش خجالت می کشن و همون اوضاعشونو خیط می کنه( شنیدی که میگن اینا درونیه؟ زر می زنن خیلیم بیرونیه) اگه می خوای می تونم یادت بدم اونارو حل کنی یا بفهمی از چی عصبانی هستی (مجددا حلش کنی) 

ولی من از سن خیلی کم اینجوریم  عموم دو قطبی حاد داشت و افسردگی تو ژنتیکم بود علاوه بر اون ADH ...

متاسفم برای تجربه تلخی که داری و از بچگیت باهاته من هم از بچگی انگار خیلی چیزا برام عقده شده و اذیتم می‌کنه مثل کتک هابی که از پدرم تو سن پایین خوردم ، آینده برای من خنثی عزیزم دوم سعی کن خنثی باشی یعنی حداقل اگر به آینده دید مثبتی نداری دید منفی هم نداشته باش من خیلی وقتا دارم تو گذشته سیر میکنم یا آینده که این خیلی بده چون زمان حال رو از من میگیره ، ولی سعی کن از آینده که هنوز نیومده وحشت نکنی بهش فکر نکن چون واقعا میفهمم فکر بهش هم چقدر ترسناکه. فکر میکنم ما باید بیشتر باهم صحبت کنیم عزیزدلم ❤️ پس من بهت درخواست دوستی میدم این جا 

متاسفم برای تجربه تلخی که داری و از بچگیت باهاته من هم از بچگی انگار خیلی چیزا برام عقده شده و اذیتم ...

قبول کردم. می تونی بهم پیام بدی هر وقت آنلاین شدی