2777
2789
منظورت قورمه سبزیه یا قیمه؟

خخخخ ن عزیزم اخه قورمه سبزی با سیرابی 

قورمه اینجوریه که مثلا گوشت یا مرغ یا سیرابی با قطعات ریز ولی فراوان داخل اب زیاد و ادویه فراوان میجوشونیم بعد که ابش کم شد روغن و پیاز زیاد اگه ادویشم کم بود ادویه اضافه میکنیم کامل سرخ میشه میخوریم البته من اول داخل زودپز میجوشونم  بعد داخل ماهبتابه سرخشون میکنم خیلی خوشمزس

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

خخخخ ن عزیزم اخه قورمه سبزی با سیرابی  قورمه اینجوریه که مثلا گوشت یا مرغ یا سیرابی با قطعات ر ...

کلا غذاش اینجوریه که سیرابی رو با ادویه و پیاز اونقد با اب میپزید که ابش جمع شه خودبه خود توش سرخ شه؟

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا غذاش اینجوریه که سیرابی رو با ادویه و پیاز اونقد با اب میپزید که ابش جمع شه خودبه خود توش سرخ شه ...

اره وقتی ابش کامل جمع شد پیاز و روغن اضافه میکنی سرخش میکنی خیلی خوشمزس ما مرغ هم  اینجوری سرخ میکنیم سیب زمینی هم جدا سرخ میکنیم دست اخر باهم قاطی میکنیم بازم خوشمزس

اره وقتی ابش کامل جمع شد پیاز و روغن اضافه میکنی سرخش میکنی خیلی خوشمزس ما مرغ هم  اینجوری سرخ ...

ببخشیدهیذمیپرسم 

سیزابی سرخ میشهذمرغم کنارش میذارینیاجدا هم میشه سیرابی تنها

واینکهبا نون میل میکنیددیگه؟

ببخشیدهیذمیپرسم  سیزابی سرخ میشهذمرغم کنارش میذارینیاجدا هم میشه سیرابی تنها واینکهبا نون میل ...

ن عزیزم چ اشکال داره نه سیرابی جدا فقط خودش هیچی باهاش نمیزاری وقتی کامل سرخ سرخ شد میخوری با نون 

منظورم از مرغ این بود که طرز تهیه قورمه مرغ هم اینجوریه وقتیم اماده شد جداگونه سیب زمینی سرخ میکنی بعد دست اخر قاطی میکنی باگوجه وخیارو نون نوش جان میکنی

ن عزیزم چ اشکال داره نه سیرابی جدا فقط خودش هیچی باهاش نمیزاری وقتی کامل سرخ سرخ شد میخوری با نون&nb ...

اخ اخ 

ممنونم عزیزم ❤️❤️❤️❤️نوش جونتون الهی 

متشکرم وقت گذاشتی برام واین غذای خوشمزه رو دستورشو بهم یاد دادی❤️❤️برقرار وسبز باشی💚

اخ اخ  ممنونم عزیزم ❤️❤️❤️❤️نوش جونتون الهی  متشکرم وقت گذاشتی برام واین غذای خوشمزه رو ...

فدات شم عزیزم چ اشکال داره هروقت غذای جدید خواستی بگو برات بگم وقتیم درستش کردی نظرت بگو

ممنون عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ی غذا هم داریم بادمجون و گوجه حلقه حلقه میکنی پیاز ریز میکنی همرو باهم سرخ میکنی ادویه+پونه خوش بو کوهی بهش اضافه میکنی بعد با گوشت کوب له لهشون میکنی اینقدر خوشمزس و ساده

ی غذا هم داریم بادمجون و گوجه حلقه حلقه میکنی پیاز ریز میکنی همرو باهم سرخ میکنی ادویه+پونه خوش بو ک ...

الله اکبر😐پاشم الان بپزمش😂😂😂😂😂😂

دمتون جیییییز❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الله اکبر😐پاشم الان بپزمش😂😂😂😂😂😂 دمتون جیییییز❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خخخ نوش جان هم خوشمزس هم کم خرج راستی ما کورد ها یه اش ترخینه معروف داریم تو نت هست خواستی درستش کن

خخخ نوش جان هم خوشمزس هم کم خرج راستی ما کورد ها یه اش ترخینه معروف داریم تو نت هست خواستی درستش کن

واخ واخ😐رفیق دمتون جیز خداوکیلی❤️❤️❤️❤️

یه بار تو تلویزیون دیدم خانومه رفت تو یه غاری که رستوران بود و غذای دلمه کوردی معرفی کرد که گوشت بود و ظاهری شکل دلمه نیود ولی پراز سبزیجات بود اون چه غذایی بود؟

واخ واخ😐رفیق دمتون جیز خداوکیلی❤️❤️❤️❤️ یه بار تو تلویزیون دیدم خانومه رفت تو یه غاری که رستوران ب ...

فدات شم عزیز دل فدات اینو نمیدونم بخدا شرمنده

واخ واخ😐رفیق دمتون جیز خداوکیلی❤️❤️❤️❤️ یه بار تو تلویزیون دیدم خانومه رفت تو یه غاری که رستوران ب ...

اش شله هم داریم معروفه