2777
2789

به جز گوشتو مرغ ،

ماهی 

میگو

انواع حبوبات پخته 

سبزی خورشتی 

سبزی آش 

سبزی ماهی 

قارچ

فلفل دلمه

ذرت فریزری 

نخود فرنگی 

پنیر پیتزا

هویج

و...

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هویج و فلفل دلمه و سبزی سوپو تازه دوس دارم مزش فرق داره کلا

خب البته که تازه مزه اش عالیه، ولی ی وقتایی آدم همون موقع نمیتونه بره بخره

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

سبزی خورشتی

سبزی کوکو

بستنی

اگه اهلش هستید نخودفرنگی و کنگر و بعضی گیاهای فصلی دیگه.

هرچی که میخورید. مثلا من معمولا ماهی و غذاهای نیمه آماده مثل کباب لقمه و شنیسل و فلافل و... دارم ولی پیاز فریز شده نگه نمیدارم‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فلفل دلمه ک تو فریزر کلا بو و طعم شو از دست میده تازش یچی دیگس

همیشه گیر فلفل دلمه ام برا غذا میخوام غذا بپزم یهو میبینم ندارم باید برم بخرم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

البته بستگی به غذایی هایی که میپزی داره ممکنه برای هر کسی فرق داشته باشه هویج  ورقه ای برای زرشک پلو و جعفری و شوید خورد شده 

سبزی پلویی

باقالی 

سبزی قورمه 

حبوبات پخته شده در حد کم که زود تموم شه 

لوبیا سبز خورد شده 

فلفل دلمه خورد شده 

هویج رنده شده برای سوپ جو 

نخود فرنگی 

ذرت 

ماهی 

اگه دوست داری کدو 

قارچ بلانچ شده 

سبزی سوپ و کوکو  اب انار برای تابستون پنیرپیتزا لوبیا سبز ماهی کله پاچه سیرابی برای قورمه

سیرابی برای قرمه؟

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

به نظر من  فقط باقلا و لوبیا سبز

نخود فرنگی و ذرت که یه فصل از سال هست بازد فریز کنی سبزی قورمه و اش و کوکو هم خام فریز کنی بهتره مابقی همه چی همیشه دردسترسه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

والامن فقط سبزیجاتی که فصلهای به خصوص دارن مثل سبزی قورمه سبزی وماهی وشوید.نخودفرنگی لوبیاسبزگاهی اوقات ذرت پنیرپیتزاباقالی سبزوگوشت ومرغ وماهی غذانمیذارم دوبسته قورمه سبزی نهایت بذارم که بدونم همون هفته مصرف میکنن

همیشه گیر فلفل دلمه ام برا غذا میخوام غذا بپزم یهو میبینم ندارم باید برم بخرم

اخه برحسب تجربه میگم یمدت فریزر میکردم داخل غذا یا رو پیتزا میریختم آب می‌رفت ک هیچی حتی بو و مزه هم نداشت برا همون دیگه ترجیح میدم نیازم داشته باشم فریز نکنم وقتی عطر و طعم نداره

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻

سبزی آش. سوپ. دلمه. قرمه.کرفس. لوبیا سبز.بامیه. ذرت پخته شده. نخود فرنگی. شوید و سبزی پلویی

میگو. ماهی. شتر مرغ .بوقلمون .گوسفند خورشتی ابگوشتی.مرغ

یخ 

اب انار 

پنیر پیتزا

(متحویات فریزر من) بر اساس ذائقه ات ببین کدوم رو دوست داری اونو بذار

سیرابی برای قرمه؟

اوهوم ما سیرابی میخریم ریز ریز خوردش میکنیم قشنگ میشوریم بسته بندی میکنیم مثل قورمه مرغ یا گوشت درستش میکنیم فوق العاده خوشمزس با پیاز فراوان

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم