2777
2789
توکه منو کشته کردی که🤭🥸🥰

خخ بگردم الهی این اش شله اول میای ماش اندازه یه کاسه پر داخل اب خوب خووب میجوشونی بعد که کامل پخت وابش گرفته شد زردچوبه و نمک میریزی واندازه نصف لیوان کوچک برنج ریز بعد داخل هم که خوب پخته شدن پیاز داغ فراوان درس میکنی میریزی روش

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

[QUOTE=261286243]خخ بگردم الهی این اش شله اول میای ماش اندازه یه کاسه پر داخل اب خوب خووب میجوشونی بعد که کامل پخت وقتی برنج ریختی هم اب بریز داخلش که خوب بپزه دست اخر وقتی ابش کم کم شد مثل شوربا شد بعد پیاز داغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نخود لوبیا نداره؟ فقط ماش و برنجه؟

اره عزیزم یا باماش وبرنج یا عدس وبرنج اگه باعدس درس کردی وقتی ابپز شد ابش خالی کن بعد اب بریز براز برنج چون ابش قهوه ای میشه رنگ خوبی نداره

اره عزیزم یا باماش وبرنج یا عدس وبرنج اگه باعدس درس کردی وقتی ابپز شد ابش خالی کن بعد اب بریز براز ب ...

ممنونم عزیزم 

امیدوارم همیشه سفره رو با شادی و دل خوش پهن کنی 

تن خودت و خانواده ات سلامت❤️❤️❤️❤️❤️

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵